5.7.13

Ξεκινά το βράδυ η έκθεση αγροτουρισμού στην Επίδαυρο

Το πανηγύρι του αγροτουρισμού, η 16η έκθεση Αγροτουρισμού Επιδαύρου υπό τον τίτλο «Προϊόντα- Τουρισμός- Πολιτισμός», ξεκινά από απόψε στο λιμανάκι της Αρχαίας Επιδαύρου.

Στην έκθεση, που διοργανώνεται από τον δήμο Επιδαύρου και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, παρουσιάζονται παραδοσιακά προϊόντα της Αργολίδας, αλλά και όλης της Πελοποννήσου, μέσω κυρίως μικρών οικογενειακών επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα και τη μεταποίηση. Παράλληλα πραγματοποιούνται πολιτιστικές εκδηλώσεις από Συλλόγους Πελοποννησίων, προβάλλοντας την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου και προωθείται ο αγροτουρισμός, που προσφέρει ο τόπος, μέσω ημερίδων και εκδηλώσεων σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος.

Η έκθεση θα λειτουργεί κάθε Παρασκευή- Σάββατο και Κυριακή από τις 18.00 έως τις 24.00 και την τελευταία εβδομάδα από τις 10.00 πρωί έως τα μεσάνυχτα.

Απόψε μετά την τελετή των εγκαινίων της έκθεσης, από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και τον δήμαρχο Επιδαύρου Κωνσταντίνο Γκάτζιο, η βραδιά είναι αφιερωμένη στο λάδι, την ελιά και το κρασί που είναι τα βασικότερα προϊόντα της Πελοποννήσου και στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα γίνεται ελαιογευσία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου