18.7.13

ΤΑΥΓΕΤΟΣ-Ξεκινά ο παραθερισμός στην κατασκήνωση

Η πρώτη περίοδος στην Αγία Μαρίνα, αρχίζει την Τρίτη 23 Ιουλίου

Μετά 3 χρόνια αναστολής της λειτουργίας της, ξεκινά και πάλι – με πρωτοβουλία του Δήμου Καλαμάτας - η κατασκήνωση της Αγίας Μαρίνας να υποδέχεται κατασκηνώτριες και κατασκηνωτές, την Τρίτη 23 Ιουλίου, με την πρώτη περίοδο να αφορά μαθητές και μαθήτριες 6 έως 16 ετών. Σε μαγευτική ελατόφυτη τοποθεσία στις πλαγιές του Ταϋγέτου, 150 παιδιά θα χαρούν το βουνό διαβιώνοντας σε ευχάριστο και υγιεινό περιβάλλον από τις 23 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου. Θα ακολουθήσουν μία περίοδος για ηλικιωμένους (2 – 12 Αυγούστου) και έτερη για Άτομα με Αναπηρία (12 – 22 Αυγούστου).
 
 

Τα παιδιά που θα μετάσχουν στην πρώτη περίοδο θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από την αρμόδια υπάλληλο της Διεύθυνσης Παιδείας του Δήμου Καλαμάτας Αναστασία Κοκκώνη (Διεύθυνση Παιδείας, στοά Λόντου, α΄ όροφος, τηλ. 27213 60764). 
Πριν την αναχώρησή τους, οφείλουν να τακτοποιήσουν οικονομική υποχρέωση 30 ευρώ για κάθε κατασκηνωτή ή κατασκηνώτρια, ενώ εξαιρούνται τα μέλη τριτέκνων ή πολυτέκνων οικογενειών. 
Η κατάθεση πρέπει να γίνει στο λογαριασμό με αριθμό 220/54035021 στην Εθνική Τράπεζα και η απόδειξη να προσκομισθεί στην κα Κοκκώνη, στη Διεύθυνση Παιδείας.
Η συνάντηση για την αναχώρηση ορίσθηκε στις 8.30 το πρωί της Τρίτης 23 Ιουλίου, στην πλατεία Υπαπαντής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου