6.7.13

Ο Περιμετρικός της Καλαμάτας και τα ...πολιτικά αντανακλαστικά του Δημάρχου Καλαμάτας Π. Νίκα.

Ο Δημαρχος Καλαμάτας έχει πολύ ...πλάκα, σε ότι αφορά την ταχύτητα ενημέρωσής του σε ότι συμβαίνει στην πόλη του!
Έδωσε συνέντευξη μετα απο μερικές μέρες, απο τα δημοσιεύματα που εκαναν γνωστό και το πρόβλημα και την...λύση του.
Ο ...ταχύτατος περι των αντανακλαστικών δημαρχος, κάλεσε δημοσιογράφους, για να πει πως δεν κινδυνεύει το έργο του Περιμετρικού δρόμου της Καλαματας.
Είπε ακόμη την γνωστή ...αερολογία, πως πήγε στο Υπουργείο!
Όταν λέει πως πήγε ...υπουργείο, εννοεί πως δεν τον δέχθηκε ο υπουργός και έμαθε κάποια πράγματα απο υπηρεσιακούς παράγοντες.
Με λίγα λόγια. Ο Νίκας μετα απο 10 μέρες ανάδειξης του προβλήματος της συνέχισης της χρηματοδότησης απο την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων απο τα ΜΜΕ, είπε πως δεν υπάρχει θέμα.
Δεν πήρε χαμπάρι ούτε πως την επόμενη μέρα, πάλι απο δημοσιεύματα πως το πρόβλημα λύθηκε απο τους υπουργούς Στουρνάρα και Χρυσοχοϊδη. Το είχε πει άμεσα και ο Βουλευτής Γ. Λαμπρόπουλος που κινητοποιήθηκε απο τα πρώτα δημοσιεύματα.
Κάποτε, όταν πάρθηκε η απόφαση για τον δρόμο αυτόν, ο Νίκας ρώταγε δημοσιογράφους εάν είναι αλήθεια. Όταν βεβαιώθηκε πως ήταν ακριβώς έτσι, παρακάλεσε τον τότε υπουργό Βορίδη, να έρθει για εγκαίνια της...γέφυρας.
Και πάλι όμως είχε ...μειωμένα αντανακλαστικά.
Εκείνη την εποχή είχε αποχωρήσει ο Καρατζαφερης απο την Κυβέρνηση, αλλά παρέμεινε υπουργός ο Βοριδης. Όταν του είπαν πως θα έρθει στα εγκαίνια ο Αντώνης Σαμαράς, τότε κατάλαβε (εάν το κατάλαβε) τι ...παιζόταν.
Πάντως χάρηκε που τα ...κατάφερε!
Astritis

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου