27.7.13

«…Σούπερ μάρκετ κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας»

Επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα FREE SUNDAY.
Ο κ. Κωνσταντινόπουλος καταφέρθηκε με αιχμηρό τρόπο ενάντια στον Αλέξη Τσίπρα, για τον οποίο μάλιστα είπε ότι «προσπαθεί εναγωνίως, σε ένα πλαίσιο χαλαρών ιδεολογικών γραμμών, να καρπωθεί όσες περισσότερες ψήφους μπορεί απευθυνόμενος στους πάντες: στο ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ, τους ΑΝΕΛ, το ΚΚΕ κτλ. 
Αυτού του τύπου η πολυσυλλεκτικότητα αρχών και αξιών εντάσσεται στη λογική του κόμματος «σούπερ μάρκετ».Ο κ. Τσίπρας καλεί τον ψηφοφόρο να «ψωνίσει» ό,τι θέλει από ένα υπερκατάστημα ιδεολογιών». Την ίδια ώρα, ο βουλευτής του Κινήματος σημειώνει πως το ΠΑΣΟΚ φέρει τεράστια ιστορική ευθύνη στις πλάτες του για την διάσωση τόσο της χώρας όσο και των πολιτών ενώ επεσήμανε τον ρόλο του ως εγγυητή με την παρουσία του κόμματος στην κυβέρνηση.
Ερωτηθείς, τέλος, για το δεύτερο κύμα διαθεσιμότητας που έρχεται και θα θέσει άλλους 12.500 υπαλλήλους στο καθεστώς, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος δήλωσε ότι «οι προϋποθέσεις που θέτει το ΠΑΣΟΚ για την ορθή μεταρρύθμιση στη Δημόσια Διοίκηση είναι η αξιοκρατία, η διαφάνεια και η δικαιοσύνη», ενώ ξεκαθάρισε «θα υπάρχει μία πρόσληψη για κάθε απόλυση».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου