20.7.13

Πόσο κοστίζουν οι βουτιές στις παραλίες της Αθήνας

Βαθιά στην τσέπη πρέπει να βάλουν το χέρι όσοι Αθηναίοι επιθυμούν να δροσιστούν σε κάποια παραλία της Αττικής, αφού οι τιμές στις οργανωμένες πλαζ είναι πιο καυτές κι από τον καλοκαιρινό ήλιο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, οι παραλίες της Αττικής προϋποθέτουν γερό πορτοφόλι, με εισιτήριο που σε ορισμένες περιοχές να φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Η πιο οικονομική πλαζ φαίνεται πώς είναι αυτή της Βουλιαγμένης, με κόστος ανά άτομο 4 ευρώ τις καθημερινές και 5 τα Σαββατοκύριακα, ενώ για τους δημότες Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης υπάρχει ειδική κάρτα που τους εξασφαλίζει δωρεάν είσοδο στην πλαζ της Βούλας και εκπτώσεις σε πολλά μαγαζιά, εστιατόρια και μπαρ του δήμου.
Οσο για τη Βάρκιζα, το εισιτήριο τις καθημερινές κοστίζει 5,5 ευρώ τις καθημερινές με δωρεάν ξαπλώστρα και ομπρέλα και και 6,5 τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες με 5 ευρώ επιπλέον για την ξαπλώστρα και την ομπρέλα. Ακόμη πιο ακριβό είναι το VIP set της συγκεκριμένης πλαζ που στοιχίζει 12 ευρώ, αλλά και μία ακόμα πιο πριβέ κατηγορία στα 20 ευρώ!
Ο Αστέρας Βουλιαγμένης από την άλλη απευθύνεται σε πιο high class κοινό με 13 ευρώ είσοδο τις καθημερινές και 23 ευρώ τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες φθάνει τα 23 ευρώ.
Τέλος το Σούνιο είναι ίσως η πιο μακρινή αλλά και πιο «τσουχτερή» επιλογή, αφού εκεί το εισιτήριο κοστίζει 25 ευρώ το άτομο!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου