25.7.13

Επιχείρηση "Σκούπα " σε Αργολίδα και Αρκαδία-10 συλλήψεις !

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε Αργολίδα και Αρκαδία, κατά τη διάρκεια της οποίας, έγιναν έλεγχοι σε 257 άτομα, προσήχθησαν συνολικά 65, από τους οποίους συνελήφθησαν 10 άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι τρεις Ρομά στην Αργολίδα, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, ένας αλλοδαπός στην Αργολίδα, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του, 4 άτομα στην Αρκαδία, για παράβαση του υγειονομικού κανονισμού και δύο στην Αρκαδία, για καλλιέργεια χασίς

.Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή του Δήμου Τρίπολης φυτεία χασίς, με 25 δενδρύλλια, ύψους από 1,5 έως 2,5 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ επίσης κατασχέθηκαν και σύνεργα, τα οποία σχετίζονται με την χασισοκαλλιέργεια.
Επιπλέον, βεβαιώθηκαν συνολικά 109 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δύο παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού, καθώς και δέκα παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους Εισαγγελείς.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου