22.6.13

Αν ξέραμε τι παγωτά τρώμε! Χάρη στο νομοθετικό κενό και τους ανύπαρκττους ελέγχους.

Νικος Κατσαρός
π.πρόεδρος ΕΦΕΤ.
 Τα παγωμένα γλυκίσματα πού περιέχουν φοινικέλαιο η έλαιο ινδικής καρύδας που συχνά προστίθεται στα παγωτά ,και συνήθως δεν αναγράφεται προκαλούν βλάβες στην υγεία.
Όλοι γνωρίζουμε ότι τα παγωτά είναι παγωμένα προϊόντα γάλακτος και κρέμας γάλακτος,και κακάου(αν πρόκειται για παγωτά σοκολάτας) με διάφορες γεύσεις (συνήθως από συνθετικές ουσίες) βανίλιας,λεμόνι κλπ. 
Δυστυχώς οι περισσότεροι καταναλωτές δεν...περισσότερα

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου