8.6.13

Οι συννυφάδες... αρπάχτηκαν στον δρόμο!

Με αφορμή τα περιουσιακά στοιχεία ο καβγάςΠρωτοφανές επεισόδιο καταμεσής του δρόμου, με πρωταγωνίστριες δύο... συννυφάδες, και συγκεκριμένα συζύγους δύο Πατρινών αδελφών, πασίγνωστων επιχειρηματιών που διατηρούν κατάστημα στο κέντρο της πόλης. 
Όλα συνέβησαν σύμφωνα με το dete.gr  πριν από λίγες ημέρες στην οδό Γερμανού. 
Οι δύο νύφες έχουν «κόψει» ακόμα και την καλημέρα, στο πλαίσιο μάλιστα μιας γενικότερης, όπως λέγεται, αναστάτωσης που έχει επικρατήσει εδώ και μήνες σε ολόκληρη την οικογένεια (οι μισοί δεν μιλούν με τους άλλους μισούς).
 Εκείνη τη μέρα έτυχε αυτό που κανείς δεν θα περίμενε ποτέ. 
Οι δύο γυναίκες κινούνταν με τα αυτοκίνητά τους προς την αντίθετη κατεύθυνση κατά μήκος της οδού Γερμανού και λόγω της αυξημένης κίνησης στο δρόμο έτυχε να ακινητοποιηθούν για μερικά λεπτά στο... ίδιο ακριβώς σημείο! 
Έτσι, η μία βρέθηκε να βρίσκεται αντίθετα στην άλλη. 
Στην αρχή κοιτάχτηκαν και δεν μίλησαν, αλλά φαίνεται ότι δεν μπόρεσαν να αντέξουν και πολύ. Άνοιξαν τα παράθυρά τους και άρχισαν να διαπληκτίζονται ανταλλάσοντας διάφορες εκφράσεις η μία εναντίον της άλλης. 
Και το κλίμα «φούντωσε» για τα καλά μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, μέχρι που και οι δύο άνοιξαν τις πόρτες τους και κατέβηκαν από τα αυτοκίνητα για να συνεχίσουν να διαπληκτίζονται καταμεσής της οδού! 
Και επειδή στο μεταξύ η κίνηση είχε αποκατασταθεί και οι άλλοι οδηγοί κορνάριζαν παρακινώντας τες να φύγουν για να ξεμπλοκάρει ο δρόμος, ξαναμπήκαν στα αυτοκίνητά τους.
Συνέχεια με... καταδίωξη!Αλλά το επεισόδιο δυστυχώς είχε και συνέχεια, καθώς η μία από τις δύο έκανε αναστροφή λίγα μέτρα πιο κάτω και άρχισε να ακολουθεί τη συννυφάδα της. Μάλιστα κοντά στα Ταμπάχανα της κορνάριζε και της φώναζε χρησιμοποιώντας ακατανόμαστες εκφράσεις. 
Όπως λένε οι πληροφορίες, η καταδιωκόμενη πρόλαβε να φθάσει στο σπίτι της και να κλειστεί μέσα αποφεύγοντας να έρθει τετ α τετ με την άλλη η οποία τελικά εγκατέλειψε το κυνηγητό. 
Όμως το περιστατικό έγινε γνωστό στους συζύγους και κατ' επέκταση σε όλη την υπόλοιπη οικογένεια. 
Ο πατέρας και πεθερός καταβάλλει προσπάθειες για να επαναφέρει το καλό κλίμα στην οικογένεια, αλλά μάταια.
 Και απ' ό,τι λέγεται, τα προβλήματα ξεκίνησαν με αφορμή περιουσιακά στοιχεία. Η μία νύφη κατηγορούσε την άλλη κι έτσι οι δυο τους έφθασαν να μην μιλάνε.
dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου