27.6.13

"Πολιτικό" γεύμα Αριστειδη-Σοφίας Καλαντζάκου και Σαμπαζιώτη στην Κυπαρισσία!

"Πολιτικό" γεύμα μετα την φώτιση του Αγίου Πνεύματος στην Κυπαρισία μεταξύ Αριστειδη-Σοφίας Καλαντζάκου και Σαμπαζιώτη.
Δυο γενιές πολιτικών Καλαντζάκων, ο Αριστείδης και η Σοφία καθώς και ο (κατά δηλωσή του) αγρότης πολιτικός Δημήτρης Σαμπαζιώτης, μετα την ...φώτιση του Αγίου Πνεύματος στην Κυπαρισία πήγαν για φαγητό παρέα, αφου νωρίτερα έκαναν το...πολιτικό τους καθήκον, να πάρουν καφέ στην πλατεία με τους ντόπιους!
Οι...Καλαντζάκοι και οι τρεις γενιές του πολιτικού αυτού τζακιού έχουν εκλογική βάση την Κυπαρισσία της Τριφυλλίας του νομού Μεσσηνίας.
Ήταν φυσικό μετα τον εκκλησιασμό να πανε ...ως είθισται στην πλατεία για καφέ.
Και πάλι...ως είθισται, περνώντας τυχαία ο βουλευτής της Ν. Δ Δημήτρης Σαμπαζιώτης κάθησε στην παρέα των πολιτικών και των ψηφοφόρων.
Κάποιος πολίτης αφου είχε "επιπλήξει" τρυφερά την Σοφία Καλαντζάκου για την πολύμηνη απουσία της, της πρότεινε να είναι υποψήφια Δημαρχος Τριφυλλίας.
Η απάντηση ήρθε γρήγορα. 
"Δεν με ενδιαφέρει η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Με ενδιαφέρει η ...Βουλή"
Η δήλωση αυτη σε άλλες εποχές θα στεναχορούσε τον Σαμπαζιώτη.
Που να χωρέσουν όλοι στο ψηφοδέλτιο, υπάρχοντος του Γιάννη Λαμπρόπουλου και του ανερχόμενου νέου Χρυσομάλλη ο οποίος "ψαρεύει" στην ίδια δεξαμενή με την Σοφία και τον Σαμπαζιώτη.
Γιατι όμως αντί να στεναχωρηθεί ο Σαμπαζιώτης πήγε μαζί τους για φαγητό και μάλιστα χωρίς τους...κοματαρχες;
Δυο πράγματα συμβαίνουν.
. Η ο Σαμπαζιώτης θα παει για Δημαρχος Μεσσήνης (παρα την αντίθετη γνώμη του αρχηγού) και θα γίνει αμοιβαία συνεργασία με το Καλατζακέικο. Οι ...μεν θα βοηθήσουν για το δήμο και ο..δε την...άλλη για τη Βουλή!
. Η, η Σοφία ενδιαφέρεται για την Ευρωβουλή, αφου η απάντηση στον Τριφύλλιο ήταν δίχως διευκρίνηση για το πια Βουλή την ενδιαφέρει.

Υ. Γ. Έχουν πλάκα οι "επαρχιώτες" πολιτικοί και Αυτοδιοικητικοί. Δεν χαμπαριάζουν τίποτε. Ούτε πως έχουν αλλάξει πολλά, ούτε πως θα αλλάξουν τα πάντα. Προσπαθούν με παλαιοκομματικές μεθόδους και λογικές να παραμείνουν σε θέσεις εξουσίας!
Astritis

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου