1.6.13

ΜΕΣΣΗΝΙΑ-Με φθινοπωρινό καιρό ποδαρικό ο Ιούνιος !

Με συνθήκες που δεν θα θυμίζουν καλοκαίρι κάνει ποδαρικό ο Ιούνιος και το καλοκαίρι του 2013 σήμερα Σάββατο. Νέα, πρόσκαιρη, μεταφορά σκόνης
από την Αφρική περιμένουμε βαθμιαία από το μεσημέρι η οποία θα υποχωρήσει σταδιακά την Κυριακή. Παράλληλα περιμένουμε να σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές/λασποβροχές με την θερμοκρασία σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.
Χωρίς φαινόμενα και με δροσερές θερμοκρασίες θα κυλήσει τουλάχιστον το πρώτο μισό της νέας εβδομάδας.
Αναλυτικά:
Σήμερα Σάββατο 1 Ιουνίου περιμένουμε αυξημένες κατά περιόδους νεφώσεις και σκόνη, οι οποίες θα δώσουν τοπικές μπόρες/λασποβροχές. Η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 20 με 21oC στα πεδινά, 17 με 18oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
Την Κυριακή 2/6 περιμένουμε αρχικά νεφώσεις με τοπικές μπόρες. Γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία το πρωί στους 13 με 14oC στα πεδινά, 10 με 11oC στα ορεινά, το μεσημέρι στους 23 με 24C στα πεδινά, 18 με 19oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως μέτριοι 5 μποφόρ.

Από την Δευτέρα 3/6 έως και τουλάχιστον την Τετάρτη 5/6 περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις μεσημεριανές ώρες στα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 25 με 26οC, με αρκετή ψύχρα τις πρωινές ώρες στους 14 με 15οC. Άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί έως μέτριοι 5 μποφόρ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου