24.5.13

Η σύντροφος του Πρωθυπουργού τα... πέταξε ΟΛΑ! ΦΩΤΟ

Μια εξαιρετική προκλητική φωτογράφηση για την εταιρία εσωρούχων Wild Orchid έκανε η 33χρονη Πέτρα Νέμκοβα που εδώ και λίγους μήνες είναι ζευγάρι με τον πρωθυπουργό της Ταϊτής Λόρεντ Λαμόθ....
Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, που δημοσίευσε πρώτη τις φωτογραφίες, η συγκεκριμένη φωτογράφηση σηματοδοτεί την δυναμική επιστροφή της Πέτρα Νέμκοβα (γνωστή ως η επιζών από το τσουνάμι στην Ταΐλάνδη του 2004 που πήρε την ζωή του τότε αρραβωνιαστικού της) στο μόντελινγκ.


Αν και η αλήθεια είναι ότι η 33χρονη, ένα από τα πλέον γνωστά μοντέλα των 90s, ποτέ δεν το εγκατέλειψε. Απλά προτίμησε να ασχοληθεί περισσότερο ενεργά με την φιλανθρωπία. Μια επιλογή της που την έφερε εξαιρετικά κοντά με τον Σον Πεν, με τον οποίο φημολογείται ότι είχε σχέση στο παρελθόν.
Αυτή την στιγμή η Πέτρα είναι και πάλι στην επικαιρότητα εξαιτίας της σχέσης της με τον Ταϊτινό πρωθυπουργό (και πρώην επιτυχημένο επιχειρηματία) που έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις στην χώρα του. Κυρίως από γυναίκες που ενοχλήθηκαν από το γεγονός ότι επέλεξε μια ξένη να είναι στο πλευρό του.

Η σχέση τους ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες, αν και οι δυο τους γνωρίζονται από το 2011 όταν, με την τότε ιδιότητά του ως υπουργός εξωτερικών, την είχε χρίσει τιμητική πρέσβειρα της Ταϊτής στην Τσεχία.






ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου