2.5.13

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ -Πα-ΤΕΡΑΣ κακοποιούσε σεξουαλικά τις κόρες του και έβαζε τον γιο του να κάνει έρωτα με τη μάνα του!

Τραγωδία μέσα σε οικογένεια στην Πάτρα! Καταγγέλθηκε ότι πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά τον γιο και τις δύο κόρες του, ενώ, όπως καταγγέλλεται, έβαζε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τον γιο του να βιάζει τη μητέρα του μπροστά του ώστε να τον βλέπει.
Ήδη οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν με κάθε λεπτομέρεια κάθε πτυχή της καταγγελίας, λαμβάνουν καταθέσεις τόσο από την οικογένεια όσο και από τον συγγενικό και φιλικό περίγυρο, ενώ έχει παραγγελθεί και ιατροδικαστική εξέταση των παιδιών. 
Η Εισαγγελία ζήτησε εξαιρετικά διακριτικό χειρισμό της υπόθεσης από το σύνολο των αρχών που εμπλέκονται και αυτό γιατί πρέπει να προστατευθούν τα τρία παιδιά της οικογένειας. 
Οι γονείς, θα παραπεμφθούν για σοβαρά κακουργήματα, ενώ για την υπόθεση έχει ήδη υπάρξει παρέμβαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων ενώ, σε βάρος του πατέρα αλλά και της μητέρας των παιδιών, και οι δύο ηλικίας 40 ετών, υπήρξε προφορική καταγγελία στην Ασφάλεια. 
Και οι δύο γονείς έχουν συλληφθεί και θα παραπεμφθούν στον Εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr τα τρία παιδιά είναι ηλικίας 12 έως 17 ετών και αυτά φαίνεται πως αντιμετωπίζουν το πρόβλημα. 
Το τέταρτο παιδί είναι ηλικίας 4 ετών. Οι γονείς έχουν παραδεχθεί πως όλα αυτά συνέβαιναν στο σπίτι τους, μέχρι όμως ενός σημείου. Δεν παραδέχονται δηλαδή όλα όσα έχουν καταγγελθεί. 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου