4.4.13

ΣΟΚ-Κλάδευε ελιές και έκοψε το λαιμό του με το αλυσοπρίονο !

Μετά το θάνατο του 69χρονου από τα Καμένα Βούρλα που το πρωί καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του στο Μώλο, ένα ακόμη τραγικό συμβάν συγκλονίζει... αυτή τη φορά την Ανατολική Φθιώτιδα.

Ένας 56χρονος αγρότης από τον Αχινό, την ώρα που κλάδευε τις ελιές, έπεσε από το δέντρο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο από το αλυσοπρίονο.

Όπως είπαν στο LamiaReport συγχωριανοί του, ο άτυχος οικογενειάρχης πατέρας ενός κοριτσιού, πήγε το πρωί στο κτήμα του για να κλαδέψει τις ελιές. Όταν το μεσημέρι δεν επέστρεψε στο σπίτι την ώρα που είχε πει στη γυναίκα του, γύρω στις 2:00', εκείνη τον πήρε τηλέφωνο και δεν απαντούσε.

Αμέσως το μυαλό της πήγε στο κακό και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε με τον πιο τραγικό τρόπο όταν μαζί με ένα γείτονα έφτασαν στο κτήμα. Ο 56χρονος ήταν πεσμένος στο έδαφος νεκρός μέσα στα αίματα.

Όπως είπαν στο LamiaReport συγχωριανοί του όλα δείχνουν ότι έπεσε από το δέντρο με το "μηχανάκι" στα χέρια και αυτό του έκοψε το χέρι και δυστυχώς τον "χτύπησε" πολύ άσχημα και στο λαιμό του, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το τραγικό συμβάν πρέπει να έγινε νωρίς το πρωί, αφού ουσιαστικά βρισκόταν στο πρώτο δέντρο που είχε ανέβει για να κλαδέψει, όμως ο 56χρονος ήταν μόνος του και δεν μπόρεσε να τον βοηθήσει κανείς.

Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Στυλίδας, ενώ η νεκροψία νεκροτομή θα ρίξει περισσότερο φως στο τραγικό αυτό συμβάν.lamiareport.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου