4.4.13

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Συναυλία Μουσικής Δωματίου !

Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας – Κυριακή 7 Απριλίου και ώρα 19.00

Συναυλία Μουσικής Δωματίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου και ώρα 19.00, από τη Κ.Ε. «Φάρις» και με την οικονομική στήριξη του Συλλόγου Γονέων, στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, με τη συμμετοχή της Γεωργίας Τσολάκη (βιολί) και του Χρήστου Μπορόβα (πιάνο).
 
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 
  • W. A. Mozart: Σονάτα για βιολί και πιάνο αριθμός 21 σε μι ελάσσονα , KV 304
I. Allegro
II. Tempo di Menuetto
  • L. V. Beethoven: Σονάτα για βιολί και πιάνο αρ. 7 σε ντο ελάσσονα (έργο 30 αρ. 2)
I. Allegro con brio
II. Adagio cantabile
III. Scherzo: Allegro
IV. Finale: Allegro: Presto
  • J. Brahms: Σονάτα για βιολί και πιάνο αρ. 3 σε ρε ελάσσονα (έργο 108)
I. Allegro
II. Adagio
III. Un poco presto e con sentimento
IV. Presto Agitato
  • N. Rota: Σονάτα για βιολί και πιάνο σε σολ μείζονα
I. Allegretto
II. Largo
III. Allegro
 
ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΣΟΛΑΚΗ
 
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε βιολί στο Ωδείο Αθηνών. Αποφοίτησε το 2007 από την τάξη του καθηγητή Ιωάννη Τζουμάνη με Δίπλωμα Βιολιού και βαθμό Άριστα και Β’ Βραβείο παμψηφεί .Διακρίθηκε το 1999 με Α΄ Βραβείο στο Α΄ επίπεδο στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Μουσικούς αγώνες και το 2001 με Β΄ Βραβείο στο Β΄ επίπεδο του ίδιου διαγωνισμού. Έχει συνεργαστεί ως έκτακτο μέλος με τις ορχήστρες: Εναρμόνια, Intrarti, ΣΟΝΕΨ και Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και μουσικά σύνολα δωματίου σε Ελλάδα και Ιταλία. Από το 2005 εργάζεται στην Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΡΟΒΑΣ
 
Γεννήθηκε το 1989 στην Αλβανία και είναι ελληνικής καταγωγής. Ξεκίνησε σπουδές πιάνου σε ηλικία 7 ετών στο Ωδείο Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε το 2011 από την τάξη του Άρη Γαρουφαλή, λαμβάνοντας το δίπλωμά του με βαθμό Άριστα Παμψηφεί και Α΄ Βραβείο με διάκριση. Έχει μελετήσει τα προηγούμενα χρόνια στις τάξεις των: Θάλειας Μοίρα, Μαρίας Ευστρατιάδη, Πάρη Δερέμπεη και Ασπασίας Κανελλάκου. Έχει βραβευτεί για τις επιδόσεις του στις εξετάσεις Πιάνου, Μουσικής Δωματίου, Αρμονίας και Πρίμα Βίστα πιάνου. Παράλληλα με την καλλιτεχνική του δραστηριότητα είναι τελειόφοιτος στο Τμήμα Πληροφορικής της ΑΣΟΕΕ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου