6.4.13

Ο τραγουδίστης Θάνος Καλλίρης κάνει έξωση στα παιδιά και την γυναίκα του ...

Ο τραγουδίστης Θάνος Καλλίρης με αίτηση που κατέθεσε, ζητά την έξωση της σύζύγου του, με την οποία βρίσκεται σε διάσταση, και των δύο του παιδιών από το σπίτι ιδιοκτησίας του, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Παραπολιτικά".

Το ... δημοσίευμα αναφέρει: " Έξωση από το σπίτι ιδιοκτησίας του, όπου κατοικούν η εν διαστάσει σύζυγός του και τα δύο του παιδιά ζήτησε με αίτηση που εκδικάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ο γνωστός τραγουδιστής Θάνος Καλλίρης.

Παράλληλα, συνεκδικάστηκε αίτημα της συζύγου για παροχή διατροφής προς τα παιδιά του. 

Όπως αναφέρει η πλευρά της τελευταίας, ο τραγουδιστής όχι μόνο δεν καταβάλλει διατροφή για τα δύο του παιδιά, ηλικίας 14 και 8 ετών, αλλά επιπλέον ζητά από την εν διαστάσει σύζυγό του, χαμιλόμοσθη δημόσια υπάλληλο, και τα παιδιά του να εγκαταλείψουν τη μεζονέτα στην οποία κατοικούν από τη γέννησή τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα εκ των δύο παιδιών του κ. Καλλίρη πάσχει από σοβαρά κινητικά προβλήματα με αναγνωρίσιμο ποσοστό αναπηρίας 67%.

Ο τραγουδιστής στην αίτησή του επικαλείται ότι ζει σε συνθήκες φτώχειας και ότι δεν συμπληρώνει ούτε τα ένσημά του για τη θεώρηση του βιβλιαρίου του από το ΙΚΑ.
 

Την ίδια στιγμή, βεβαίως, ενώ ισχυρίζεται ότι δεν έχει εισοδήματα και βιώνει τη φτώχεια, κατοικεί σε νοικιασμένο διαμέρισμα στην Κηφισιά.

Ταυτόχρονα έχει στην κατοχή του δύο διαμερίσματα, τα οποία νοικιάζει, ενώ το ένα το απέκτησε το 2010. 

Είναι δε εντυπωσιακό ότι στα παιδιά του έχει να καταβάλει διατροφή για δύο ολόκληρα χρόνια. Μάλιστα, μάρτυρας που κατέθεσε στο δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι η αίτηση να απομακρυνθούν τα παιδιά και η εν διαστάσει σύζυγός του από το ακίνητο που κατοικούν γίνεται προκειμένου να ενοικιαστεί το ακίνητο και να μπορεί έτσι ο κ. Καλλίρης να καταβάλλει διατροφή.

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, δεδομένου ότι πρόκειται για μια υπόθεση που δεν είναι συνήθης, δηλαδή να ζητείται η έξωση των παιδιών από το σπίτι όπου κατοικούν από τον ίδιο τους τον πατέρα".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου