18.4.13

« Μαχαιριές » Νίκα σε Αναστασόπουλο για το Ριζόμυλος –Καλαμάτα !

Λάδι στην φωτιά  έριξε  σήμερα   ο Δήμαρχος Καλαμάτας  Παν.Νίκας στις αντίθετες θέσεις  που στηρίζει ο δήμαρχος Μεσσήνης  Στάθης Αναστασόπουλος  για τον οδικό άξονα Καλαμάτα –Ριζόμυλος ,δηλώνοντας ότι οι αντιδράσεις που υπάρχουν στην Μεσσήνη πάνε κόντρα στο δημόσιο συμφέρον και εξυπηρετούν ατομικά συμφέροντα.
Ο κος Νίκας  χαρακτήρισε τον συγκεκριμένο δρόμο «έργο μάνα» και ότι είναι ίσης σημασίας για την Μεσσηνία με τον αυτοκινητόδρομο Καλαμάτα – Κόρινθος ,ενώ ήταν χαρακτηριστική η δήλωση  του  - ευθεία βολή στον Αναστασόπουλο - «Να δω ποιος θα απολογηθεί όταν κλείσει το ΕΣΠΑ και δεν έχει ενταχθεί ο δρόμος».
Ταυτόχρονα όπως είπε κάνει έκκληση  για την ένταξη του έργου και στην πορεία μπορούμε να δούμε τι τροποποιήσεις μπορούν να γίνουν στην μελέτη προκειμένου να ικανοποιηθούν περισσότεροι και  αν κάποιοι δεν ικανοποιηθούν τι να κάνουμε, προέχει το δημόσιο συμφέρον».
Αναμένουμε αν ο κος Αναστασόπουλος σηκώσει το γάντι  και δώσει την δική του απάντηση οπότε θα οξυνθούν και άλλο οι σχέσεις των δύο ανδρών  ή θα το …..προσπεράσει.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου