20.4.13

Κατηγορεί για μαστροπεία τον "άνδρα" της! Πρωταγωνιστής "ο Κίτσος" σε όργια στο Ρίο !

Στο εδώλιο για μαστροπεία αναμένεται να καθίσει γνωστός Πατρινός ο οποίος είχε συνάψει σχέση με αλλοδαπή (πραγματικά κούκλα) αφού η μέχρι πρότινος σύντροφός του, του έκανε μήνυση για μαστροπεία!
Η ιστορία της κούκλας ξανθιάς γυναίκας ξεκινά εδώ και αρκετό καιρό όταν έφθασε στην Πάτρα προερχόμενη από χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ και εργαζόταν ως στριπτιζέζ σε γνωστό κατάστημα της πόλης.
Στο συγκεκριμένο κατάστημα την είδε και την ερωτεύθηκε ένας «ευτραφής» κύριος, αρκετά γνωστός στην «πιάτσα» ο οποίος κατάφερε να συνάψει σχέσεις μαζί της.
Η ίδια εξομολογήθηκε αργότερα σε άλλους ερωτικούς της παρτενέρ πως... της είχε αγοράσει και ένα βοηθητικό ερωτικό όργανο το οποίο μάλιστα είχε βαπτίσει « ο Κίτσος»!
Η όμορφη αλλοδαπή όμως δεν μπορούσε φαίνεται να περιοριστεί σε έναν άνδρα! Ετσι μία παρέα γνωστών ανδρών εκ των οποίων ο ένας ιδιοκτήτης γνωστού καφέ στο κέντρο της πόλης και ο άλλος ιδιοκτήτης εταιρείας με αυτοκίνητα... την πήγαιναν σε ένα σπίτι στην περιοχή του Ρίου και έφερναν... και τους φίλους τους.
Η γυναίκα παρέμεινε σε εκείνο το σπίτι για αρκετούς μήνες (ουσιαστικά πηγαινοερχόταν) μέχρι που κατέληξε στην αγκαλιά του ευτραφούς κυρίου. Εκείνος σφόδρα ερωτευμένος μαζί της αποφάσισε να την κάνει γυναίκα της ζωής του και της υποσχέθηκε λαγούς με πετραχήλια!
Η όμορφη αλλοδαπή τον ακολούθησε «χάθηκε» από το σπίτι στο Ρίο και προφανώς ζούσε τον έρωτά της με τον ευτραφή κύριο... και πιθανώς τον Κίτσο!
Μάλιστα για να βγάλει και τα προς το ζειν, η όμορφη γυναίκα ασχολείτο με το εμπόριο! Πουλούσε στην πόλη διάφορα αντικείμενα και μάλιστα με επιτυχία! Και εκεί που όλα πήγαιναν καλά ξαφνικά πληροφορηθήκαμε πως η αλλοδαπή έκανε μήνυση στον άνδρα της... για μαστροπεία! Τον κατηγορεί πως την έδινε σε άλλους άνδρες... με το αζημίωτο, πως δηλαδή την είχε μετατρέψει σε πόρνη για να «κονομάει»! Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο ευσταθούν οι κατηγορίες της, αφού ο ευτραφής κύριος δήλωνε πως την λάτρευε!
 Δεν αποκλείεται δηλαδή άλλη να είναι η αιτία που η γυναίκα υπέβαλε μήνυση για μαστροπεία. Πάντως ο Πατρινός συνελήφθη, οδηγήθηκε στο Αστυνομικό τμήμα, πήγε στον Εισαγγελέα και ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Στην διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας θα αποδειχθεί κατά πόσο είναι αθώος ή όχι..dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου