4.4.13

ΜΕΣΣΗΝΙΑ- Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς στον αέρα χθες στον Άρι !

ΕΚΚΛΗΣΗ ΘΟΔΩΡΟΥ ΜΠΡΕΔΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ με πυροβολισμούς στον αέρα τρομοκράτησε τους κατοίκους του δημοτικού διαμερίσματος Άρι, ξημερώνοντας Τετάρτη.
Σε δηλώσεις του για το επεισόδιο ο επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας του Δήμου Καλαμάτας Θόδωρος Μπρεδήμας τόνισε:
«Καταγγέλλουμε για μια ακόμα φορά την τρομοκρατία που ασκείται στους κατοίκους του δημοτικού διαμερίσματος Άριος από “ελεύθερους σκοπευτές”, οι οποίοι σήμερα (χθες) ξύπνησαν από συνεχείς πυροβολισμούς.
Όπως μας κατήγγειλε ο πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Θανάσης Μπρούμας, το βράδυ της περασμένης Τρίτης προηγήθηκε στον Άρι σύσκεψη των προέδρων των δημοτικών διαμερισμάτων της περιοχής για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. 
Ακολούθησε νυκτερινή συμπλοκή, σε ταβέρνα, “αγνώστων”, η οποία έληξε, αφού ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Τέλος, τα ξημερώματα, ξύπνησαν τρομαγμένοι οι κάτοικοι του Άρι από παρατεταμένους, οι οποίοι εξακολούθησαν για αρκετή ώρα.
Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή του Άρι, επιβάλλει την άμεση λήψη μέτρων, πριν είναι αργά, διότι ορισμένοι διαμαρτυρόμενοι απειλούν ότι θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.
Κάνουμε έκκληση προς πάντα αρμόδιο από τον δήμαρχο, μέχρι τον αστυνομικό διευθυντή και τον εισαγγελέα, να επέμβουν πριν είναι αργά...foninews.blogspot.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου