19.4.13

"ΣΑΛΤΑΡΑΝ"οι Γυναίκες ...Τατουάζ στις ... θηλές !!!


Τα τατουάζ στο κορμί φυσικά δεν είναι κάτι περίεργο, ούτε και πρωτότυπο. Δεν είναι λίγες οι φορές που η τέχνη με το μελάνι πάνω στο κορμί χρησιμοποιήθηκε και ακόμα χρησιμοποιείται για αισθητικούς λόγους, κυρίως από γυναίκες, κυρίως στο πρόσωπό τους, τελειοποιώντας για παράδειγμα το σχήμα των φρυδιών τους!

Τώρα, όμως, φαίνεται ότι τα «χτυπήματα» με μελάνι στο κορμί προχώρησαν και παρακάτω στο κορμί των γυναικών, κάνοντας μια στάση στο στήθος τους: η νέα μόδα είναι το τατουάζ στις θηλές. Και ποιος ο λόγος; Για να αποκτήσουν το τέλειο σχήμα και χρώμα!

Η μόδα αυτή έχει κατακλύσει τη Μεγάλη Βρετανία και ειδικά την Liverpool, όπου οι γυναίκες κάνουν ουρές για να αποκτήσουν πιο σκούρες και καλύτερα σχηματισμένες θηλές!

Η όλη διαδικασία ανακαλύφθηκε και ξεκίνησε σε μια προσπάθεια να κάνει το στήθος των γυναικών που έχουν υποστεί μαστεκτομή να μοιάζει πιο… ρεαλιστικό, ωστόσο τώρα ακόμα και γυναίκες που δεν έχουν μπει στο χειρουργείο την επιλέγουν για αισθητικούς λόγους!

Από τη στιγμή που κάποια γυναίκα επιλέξει να το κάνει, καλείται να καθίσει κάτω από τη βελόνα για περίπου δύο ώρες, μέχρι να ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα. Η επένδυση αυτή που κοστίζει £1,200 και για τα δύο στήθη θα «μείνει» πάνω της για περίπου 12 με 18 μήνες.


Μάλιστα, επισημαίνεται ότι οι γυναίκες που θέλουν να τελειοποιήσουν τις θηλές τους αναμένεται να πονέσουν πολύ περισσότερο από ότι κάποια γυναίκα που έχει υποστεί μαστεκτομή και αυτό γιατί στην πρώτη περίπτωση το στήθος είναι σαφώς πιο ευαίσθητο σε κάθε άγγιγμα και πόνο.

Παρόλο αυτά, ακόμα και αυτός ο πόνος δε σταματάει τις γυναίκες από το να προχωρήσουν στην εν λόγω επέμβαση. Ακριβώς σε αυτές τις περιπτώσεις είναι που γίνεται και κάποια τοπική αναισθησία για να ελαχιστοποιήσει τον πόνο.

Η Gail Proudman, που είναι ιδιοκτήτρια κλινικής στο Merseyside, δήλωσε στην εφημερίδα «Telegraph»:


«Ζητούν το τατουάζ για να μπορούν να κυκλοφορούν γυμνόστηθες ή να αλλάζουν στα δοκιμαστήρια ή να πηγαίνουν διακοπές με τους συντρόφους τους ή ακόμα και για μασάζ, χωρίς να ανησυχούν για το σώμα τους και χωρίς να ντρέπονται», ενώ συμπλήρωσε ότι σχεδόν τρεις γυναίκες την εβδομάδα φτάνουν στο γραφείο της!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου