18.4.13

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ !

Όπως ήδη έχουμε κάνει γνωστό, το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 7:30 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του γραφείου μας στην Μεσσήνη (οδός Μερλοπούλου 27, 1ος όροφος) και θα ακολουθήσουν ομιλίες των συναγωνιστών βουλευτών Δ. Κουκούτση, Η. Κασιδιάρη και Η. Παναγιώταρου.
Μια θλιβερή παρεούλα αριστεριστών της Καλαμάτας, χωρίς καμία νομική υπόσταση, που αυτοαποκαλείται «Αντιφασιστική Κίνηση», νομίζοντας -προφανώς από λάθος πληροφόρηση- πως θα πραγματοποιήσουμε την εκδήλωσή μας την Κυριακή, ανακοίνωσε «αντιφασιστική συγκέντρωση» στην Μεσσήνη την Κυριακή. Χθες, μόλις  συνειδητοποίησαν ότι η εκδήλωσή μας θα γίνει το Σάββατο κι όχι την Κυριακή, ανακοίνωσαν ότι θα κάνουν τη δική τους συγκέντρωση το Σάββατο, στις 6:30 μ.μ., στην πλατεία της Μεσσήνης. Ο σκοπός τους προφανής: να δημιουργήσουν κλίμα έντασης και να τρομοκρατήσουν όσους θέλουν να έρθουν στη συγκέντρωσή μας, ώστε κάποιοι εξ' αυτών να το ξανασκεφτούν και να μην έρθουν.
Από τις παραπάνω μεθοδεύσεις προκύπτει ότι η «Αντιφασιστική Κίνηση» είναι μια παρακρατική συμμορία, στην υπηρεσία της μνημονιακής συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας και των εντολοδοτών της, δηλαδή της Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων, που υπάρχει μόνο και μόνο για να παρενοχλεί τις απόλυτα νόμιμες πολιτικές εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής.
Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση, πως δεν πρόκειται να ανεχθούμε για κανένα λόγο, οποιαδήποτε παρενόχληση ή απόπειρα παρενόχλησης γίνει σε οπαδούς μας από τις εξωνημένες παρακρατικές πατσαβούρες του Φον Αντωνάκη, της Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων και καλούμε την Αστυνομία να αναλάβει τις ευθύνες της και να απαγορεύσει την παράνομη αντισυγκέντρωση των παρακρατικών (όπως έχει υποχρέωση από το νόμο να πράξει), αλλιώς θα είναι υπεύθυνη για ότι συμβεί.
 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  ΜΕΣΣΗΝΗΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου