25.4.13

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η ποιό όμορφη γυναίκα του κόσμου !!!

Είναι παντρεμένη με διάσημο ροκ σταρ, είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς του Χόλυγουντ και μόλις κέρδισε τον τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας του κόσμου! 
Ο λόγος για τη Gwyneth Paltrow, η οποία είδε το όνομά της να φιγουράρει πρώτο στη γνωστή, ετήσια λίστα του περιοδικού «People», χαρίζοντας στους αναγνώστες μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, στην οποία αφηγήθηκε μεταξύ άλλων τη δυσάρεστη εμπειρία της αποβολής, που βίωσε πριν από μερικά χρόνια.
 «Ήταν απαίσια. Έγινε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και δεν το περίμενα. Για πολύ καιρό μετά δε μπορούσα ακόμα να συνειδητοποιήσω τι είχε συμβεί. Ακόμα και σήμερα μου λείπει το παιδί, αλλά, μάλλον, όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και πρέπει απλά να εμπιστεύεσαι το σύμπαν. Τελικά συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που έχω ήδη δύο υγιή παιδιά».

Μιλώντας για το γάμο της με το μέλος του συγκροτήματος Coldplay, Chris Martin, η Gwyneth εξέφρασε πόσο σκληρά πρέπει να προσπαθεί κανείς για να καταφέρει έναν επιτυχημένο έγγαμο βίο. 
Η ίδια άλλωστε μετρά ήδη εννιά χρόνια γάμου με το ροκ σταρ, ενώ θεωρεί πολύ σημαντικό να παίρνει κανείς τις ευθύνες του σοβαρά, όσον αφορά το γάμο και τα παιδιά.

Το top 10 της λίστας διαμορφώνεται ως εξής:

1. Gwyneth Paltrow
2. Kerry Washington
3. Amanda Seyfried
4. Zooey Deschanel
5. Jane Fonda
6. Jennifer Lawrence
7. Kelly Rowland
8.  Halle Berry
9. Drew Barrymore
10. Pink

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου