12.4.13

Ο αστυνομικός ήθελε ..."μεζέ" για βοήθεια σε διαζευγμένη !!!


Πήγε για να ζητήσει βοήθεια από φίλο αστυνομικό και βρέθηκε να της προτείνουν ανταλλάγματα. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή των Ζαραουχλαιϊκων στην Πάτρα με πρωταγωνίστρια πατρινή η οποία πήρε διαζύγιο από αλλοδαπό.
Η γυναίκα  έχει φτιάξει τη ζωή της και έχει αποκτήσει και ένα παιδί, αλλά τόσο αυτή, όσο και ο σύντροφός της, δέχονται καθημερινά τις απειλές του πρώην άντρα της.
Στην προσπάθειά της να προστατευτεί,  ζήτησε τη βοήθεια ένστολου που θεωρούσε πως είναι φιλικό της πρόσωπο, για να βρεθεί αντιμέτωπη με άλλες απαιτήσεις.
Στη συνάντηση που είχε μαζί του – εκτός υπηρεσίας – του εξέθεσε το πρόβλημα και του ζήτησε στο όνομα της πολύχρονης γνωριμίας να βοηθήσει μέσω της υπηρεσίας του, ώστε να πάψει ο πρώην άντρας της να την ενοχλεί.
Έκπληκτη η νεαρή γυναίκα άκουσε τον ένστολο να της απαντά: «Εγώ να βοηθήσω και να  σε προστατέψω , αλλά τι θα πάρω σαν αντάλλαγμα».
Όταν η γυναίκα τον ρώτησε σαν τι αντάλλαγμα θέλει, η απάντηση που έλαβε από τον… καλό φίλο «φρουρό της τάξης και του νόμου» ήταν: «Δεν θα πάρω κανένα …φιλάκι, δεν θα έχω… μεζέ…»!!!
 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΣΜΟΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου