9.4.13

ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΜΕΣΣΗΝΗΣ πρός Χρυσή Αυγή - Τώρα αρχίζει ο πόλεμος!!!

Οι μικροσυμπλοκές Τσιγγάνων – Χρυσαυγιτών  που που σημειώθηκαν χθές βράδυ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας  είχαν αιτία τον τραυματισμό 22 χρονου τσιγγάνου που σημειώθηκε  γύρω στις 10.00 το βράδυ στην Μεσσήνη.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες των τσιγγάνων τρείς άγνωστοι δράστες  κτύπησαν τον 22 χρονο τσιγγάνο στο πρόσωπο στο κέντρο της Μεσσήνης .
Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας  στο οποίο έσπευσαν  συγγενείς και φίλοι για να πληροφορηθούν την κατάσταση της υγείας του .
Μεταξύ των επισκεπτών ήταν και ο τσιγγάνος που την περασμένη εβδομάδα άγνωστοι του «τίναξαν » με εκρηκτικό μηχανισμό το φορτηγό στον αέρα .
Στο νοσοκομείο καλμάτας είχαν την ….απρόσμενη συνάντηση με τα μέλη της Χρυσής Αυγής που …έκαναν τους επιθεωρητές εργασίας
Όταν συναντήθηκαν ο βουλευτής Μεσσηνίας  Δημήτρης Κουκούτσης  τους φώναξε φώναξε "Έξω οι γύφτοι από τη Μεσσηνία"  οι τσιγγάνοι αποχώρησαν από την είσοδο του νοσοκομείου όπου βρίσκονταν από πιο νωρίς λόγω του επεισοδίου στην Μεσσήνη.
Κατά την διάρκεια …της επιθεώρησης  στο Νοσοκομείο από τους Χρυσαυγίτες  έξω από το Νοσοκομείο άρχισαν να συγκεντρώνονται  δεκάδες τσιγγάνοι που είχαν ειδοποιηθεί και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις .
Κατά την έξοδο των μελών της Χρυσής Αυγής ο Δημήτρης Κουκούτσης κατευθύνθηκε στο μέρος των οργισμένων τσιγγάνων και άνοιξε διάλογο μαζί τους τονίζοντας του οτι γι αυτούς οι τσιγγάνοι είναι ανεπιθύμητοι  στο νομό Μεσσηνίας και ολοκλήρωσε λέγοντας … ότι πολύ σύντομα θα τα ξαναπούμε  !!!
Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν να εκτραχυνθεί η κατάσταση ενώ οργισμένοι αποχώρησαν και οι τσιγγάνοι από τον χώρο του Νοσοκομείου …φωνάζοντας ότι τώρα αρχίζει ο πόλεμος!!!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου