13.4.13

Κυριακή - Προβλέπονται βροχές και ισχυρές καταιγίδες !

Χαλάει απότομα ο καιρός !
Ένα βροχερό διάλειμμα στις καυτές ανοιξιάτικες μέρες φαίνεται πως θα γίνει την Κυριακή, αφού προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά και την Πελοπόννησο, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.
Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, οι οποίες θα είναι τοπικά ισχυρές. ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός αλλά από το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 25 βαθμούς Κελσίου
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στα βόρεια, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και ίσως σποραδικές καταιγίδες. ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου