26.4.13

ΚΟΡΩΝΗ-Θυρανοίξια της εκκλησίας Καλτσίδη από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο!

 Γράφει ο Μεσσήνιος
Το Βασιλίτσι  Κορώνης έχει την τιμητική του την Μεγάλη Εβδομάδα .
Η Βίλα του ομογενή μεγαλοεπιχειρηματία από τη Ρωσία Φιλάρετου Καλτσίδη θα υποδεχθεί σημαντικές προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Αιτία;
Τα θυρανοίξια του ναού που έχει κτίσει στον χώρο του κτήματος που διαθέτει στην περιοχή  ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο καθώς και ο εορτασμός του Πάσχα από σύσσωμη την οικογένεια Καλτσίδη ( που ήδη έχει καταφθάσει στην βίλα ) από την Ρωσία, μαζί με δεκάδες επιχειρηματικές και θρησκευτικές προσωπικότητες  από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsmessinia σαν ημέρα τελετής έχει προγραμματιστεί η Μεγάλη Παρασκευή όπου θα τελεστεί και η περιφορά του Επιταφίου.
Στα θυρανοιξια του Ναού  το «παρών » θα δώσουν ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος καθώς και αρκετοί Μητροπολίτες από όλη την Χώρα .
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες  οι εργασίες  που γίνονται στον μεγαλοπρεπή ναό της βίλας έχουν εντατικούς ρυθμούς  και γίνονται κάτω από το άγρυπνο μάτι του Φιλάρετου Καλτσίδη

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου