13.4.13

Πεθερά και νύφη " μαλιοτραβήχθηκαν " για τα μαχαιροπήρουνα !

Απίστευτα περιστατικά, που αφορούν σε οικογενειακά επεισόδια, αναγράφονται πολλές φορές στα βιβλία συμβάντων της αστυνομίας.
  Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι κι αυτή που συνέβη την προηγούμενη Τετάρτη το απόγευμα, όταν αστυνομικοί κλήθηκαν σε ανάλογο περιστατικό στην οδό Καρατζά της Πάτρας.
 Οι φωνές από ένα διαμέρισμα και οι θόρυβοι από... σπασίματα, είχαν ξεσηκώσει τη γειτονιά και κάποιος από τους κατοίκους ειδοποίησε τις αρχές προκειμένου αφενός να βρουν την ησυχία τους στην περιοχή και αφετέρου να αποφευχθεί κάποια χειρότερη εξέλιξη στο οικογενειακό επεισόδιο. Και τι είχε συμβεί τελικά; Πεθερά και νύφη είχαν πιαστεί... μαλλί με μαλλί, με τον σύζυγο και γιο να προσπαθεί μάταια να τις χωρίσει και να ηρεμήσει τα πνεύματα.
Φαίνεται ότι για καιρό και οι δύο γυναίκες έκαναν υπομονή, η μία για την άλλη, και με αφορμή μία διαφωνία ξέσπασαν για τα καλά, μην υπολογίζοντας ούτε τους γείτονες, αλλά ούτε και τα... πιάτα και τα βάζα του σπιτιού!
Οι πάντες ηρέμησαν στη θέα των αστυνομικών οι οποίοι έμειναν άφωνοι ακούγοντας και τις δύο να θέλουν να υποβάλλουν μηνύσεις η μία εναντίον της άλλης. Και παράλληλα ο σύζυγος και γιος να προσπαθεί να βρει τη «χρυσή» τομή.
Μαζί με τους αστυνομικούς προσπαθούσαν να αλλάξουν γνώμη στις γυναίκες οι οποίες εμφανίζονταν ανένδοτες και αποφασισμένες να προχωρήσουν σε νομικές διαδικασίες! Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, χρειάστηκε συζήτηση περισσότερο των είκοσι λεπτών μέχρι οι ένστολοι να πείσουν τις δύο γυναίκες να μην καταλήξουν στα δικαστήρια. Και ευτυχώς τα κατάφεραν, πετυχαίνοντας την αμοιβαία υποχώρηση και από τις δύο...
Οι αστυνομικοί έμειναν... άφωνοιΕκεί βέβαια που έμειναν άφωνοι οι αστυνομικοί ήταν όταν άκουσαν ποια ήταν τελικά η «αφορμή» από την οποία ξεκίνησε ο άγριος καυγάς. Το ότι κατά την πεθερά είχε... χαθεί το σετ με τα καλά μαχαιροπήρουνα του σπιτιού! Η πεθερά διέμενε μαζί με τον γιο και τη νύφη της και γνώριζε τα κατατόπια. Έτσι είδε ότι λείπουν τα μαχαιροπήρουνα και σκέφτηκε να σπεύσει να κατηγορήσει τους... γονείς της νύφης της ότι μάλλον τα πήραν στο δικό τους σπίτι. Γεγονός που όμως εξόργισε τη νύφη η οποία αντέδρασε. Και με το δίκιο της, εδώ που τα λέμε, καθώς μετά από την άφιξη των αστυνομικών και τη νέα έρευνα της πεθεράς, τα μαχαιροπήρουνα βρέθηκαν σε σημείο όπου η ίδια τα είχε τοποθετήσει αλλά είχε ξεχάσει ποιο ήταν!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου