12.4.13

ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ-Νεκρός ο παππούς για τα μάτια της εγγονής του !


Ένα άγριο περιστατικό συνέβη το απόγευμα στο Ηράκλειο, το οποίο έληξε όταν ένας 70χρονος που ενεπλάκη σε αυτό υπέστη καρδιακό επεισόδιο.

 Όλα ξεκίνησαν στις 6.00 μ.μ. Ένας νεαρός τον πλησίασε την ώρα που βρισκόταν πεζός επί της Λ. 62 Μαρτύρων, έξω από καφενείο. Ο νεαρός, μπροστά στα έκπληκτα μάτια αυτοπτών μαρτύρων ξυλοκόπησε τον 70χρονο, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να καταλήξει στο νοσοκομείο από τις γροθιές και από την... καρδιά του!

 Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες αρχικά λογομάχησαν έντονα. Τα «αίματα» δεν άργησαν «να ανάψουν» με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια στη μέση του δρόμου! 
Ο νεαρός είχε ήδη προλάβει να ξυλοκοπήσει τον ηλικιωμένο, πριν την επέμβαση των ψυχραιμότερων. Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, έχοντας υποστεί καρδιακό επεισόδιο.

 Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και με κατοίκους της περιοχής, ο νεαρός φαίνεται πως διατηρεί σχέση με την εγγονή του θύματος.
 Η σχέση αυτή έχει προκαλέσει την αντίδραση της οικογένειας της κοπέλας. Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.creteplus.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου