5.4.13

«Φουντωμένος» και…παράνομα σταθμευμένος!

Ένα ερωτικό ραντεβουδάκι σε πολυκατοικία σε συνοικία του Ηρακλείου, άναψε "φωτιές" , αφού το παράνομο παρκάρισμα του ...επίμαχου οχήματος, έφερε ένταση και την παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας, υπάλληλοι της οποίας κλήθηκαν να διαχειριστούν το πρόβλημα!
Ο "ξαναμμένος" ιδιοκτήτης του Ι.Χ, προκάλεσε αναστάτωση στην περιοχή, όταν μπροστά στη...φούρια του να παρκάρει, και να ανέβει στην γκαρσονιέρα της φίλης του, δεν πρόσεξε πως έκλεισε την είσοδο στην πυλωτή ενός ιδιωτικού πάρκιγκ.
Ο ένοικος της πολυκατοικίας, που κάποια στιγμή χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο του και ήταν εγκλωβισμένος, μετά από 45 λεπτά, αφού είδε και απόειδε ειδοποίησε τη Δημοτική Αστυνομία, που όμως δεν μπόρεσε να φέρει στην περιοχή το γερανοφόρο όχημα που διαθέτει.
Και την ώρα που άρχιζε η αφαίρεση των πινακίδων του αυτοκινήτου, εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του οχήματος, ομογενής από τη Γερμανία, που έκπληκτος αντίκρυζε την αναστάτωση που προκάλεσε. Μάταια προσπαθούσε να εξηγήσει τι συμβαίνει αφού ο ένοικος της πολυκατοικίας, στη θέα του ανθρώπου που τον εγκλώβισε, άρχιζε να φωνάζει και να βρίζει, ενώ φαίνεται πως έπεσαν και κάποιες...ψιλές!
Τελικά οι αμοιβαίες εξηγήσεις και οι συγνώμες δόθηκαν στο κτήριο της Δημοτικής Αστυνομίας, όπου ο ομογενής έδινε τις εξηγήσεις για το γεγονός πως στη βιασύνη του να συναντήσει το ταίρι του, δεν πρόσεξε που ακριβώς πάρκαρε! Το πρόστιμο βέβαια δεν το γλύτωσε, αλλά σίγουρα θα θυμάται για όλη του τη ζωή το περιπετειώδες απόγευμα που πέρασε στο Ηράκλειο. .cretalive.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου