3.4.13

Συνελήφθη μεγαλέμπορος ναρκωτικών με ...5.7 κιλά ηρωίνης !!!

Μεγαλέμπορος ναρκωτικών, ο οποίος για πρώτη φορά απασχολεί τις αστυνομικές αρχές και ζούσε στη χλιδή, σε πολυτελή σπίτια και με πανάκριβα αυτοκίνητα, ενώ διατηρούσε και εργαστήριο νόθευσης και συσκευασίας κοκαΐνης, συνελήφθη χτες το απόγευμα στην Ηλιούπολη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, της Ασφάλειας Αττικής, μετά από πολύμηνες έρευνες και παρακολουθήσεις.
Πρόκειται για έναν 40χρονο Έλληνα, που έχει γεννηθεί στη Γερμανία, πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και εμφανιζόταν ακόμα στην οικογένεια του ως έμπορος αυτοκινήτων, διέμενε σε πολυτελή μεζονέτα στην Γλυφάδα και νοίκιαζε τρία ιδιωτικά γκαράζ στην Ηλιούπολη, στο Π. Φάληρο και στην Γλυφάδα.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ των άλλων, πέντε κιλά και 773,5 γραμμ. κοκαΐνης, 4 πιστόλια, 660 φυσίγγια, 7 πολυτελή αυτοκίνητα, 96 πινακίδες κυκλοφορίας, 97 πιστωτικές κάρτες σε διάφορα ονόματα, το χρηματικό ποσό των 39.350 ευρώ και πλήθος από πλαστές σφραγίδες και έγγραφα. 
Επίσης, κατασχέθηκαν μικροποσότητες και άλλων ναρκωτικών, νοθευτική ουσία για την κοκαΐνη, βάρους 1,8 κιλών, ένα σήμα της Δίωξης Ναρκωτικών του Υπουργείου Οικονομικών, τρεις φορητοί υπολογιστές, παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και των 100 δολαρίων και πολλά άλλα πειστήρια.
Ο 40χρονος έμπορος ναρκωτικών, έπαιρνε αυστηρά μέτρα προφύλαξης για να παραπλανά τις αρχές, κυκλοφορούσε συνεχώς με διαφορετικά αυτοκίνητα και συχνά άλλαζε τις πινακίδες κυκλοφορίας τους, εκ των οποίων τα δύο φαίνεται ότι είναι κλεμμένα, ενώ εξετάζεται η προέλευση των υπολοίπων. Από την Δίωξη Ναρκωτικών συνεχίζονται οι έρευνες για να εξακριβωθεί η προέλευση της κοκαΐνης και τυχόν άλλες δραστηριότητες του συλληφθέντα, ο οποίος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου