3.4.13

Νέα αυτοκτονία – 34χρονος αυτοπυροβολήθηκε στην καρδιά !

Θλίψη στην τοπική κοινωνία του Αμπελόκαμπου Ηλιδας από την είδηση της αυτοκτονίας 34χρονου, ο οποίος αγνοούνταν από την περασμένη Πέμπτη και, σύμφωνα με το πόρισμα των αρχών, έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.
Ο άνδρας είχε εξαφανιστεί από την Πέμπτη με την οικογένειά του να ειδοποιεί άμεσα τις Αρχές, με τις έρευνες για τον εντοπισμό του να ξεκινούν άμεσα, ωστόσο, η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε το απόγευμα της Τρίτης, όταν κάτοικος της περιοχής βρήκε τη σορό του μέσα σε περιβόλι μερικά χιλιόμετρα έξω από το χωριό.
Οι άνδρες της Αστυνομίας που βρέθηκαν στο σημείο εκτίμησαν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ δίπλα στο άψυχο σώμα του 34χρονου βρέθηκε μια κυνηγετική καραμπίνα που μάλλον ανήκε στον πατέρα του.
Την αυτοκτονία επιβεβαίωσε και η ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο, ενώ απεφάνθη ότι ο 34χρονος αυτοπυροβολήθηκε στην καρδιά και ήταν νεκρός εδώ και δύο εικοσιτετράωρα.
Αυτό σημαίνει ότι ο άτυχος άνδρας από την Πέμπτη μέχρι το Σάββατο, όπου διέπραξε την αυτοκτονία, περιφερόταν στην ευρύτερη περιοχή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου