3.4.13

Ήθελαν να αγοράσουν χρυσές λίρες ..Τούς άρπαξαν 206.000 ευρώ !!!

Με το πρόσχημα ότι πουλούσαν χρυσές λίρες, τρία άτομα εξαπατούσαν πολίτες που έδειχναν ενδιαφέρον για αγορά και τους λήστευαν. 
Μέχρι στιγμής, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι με το παραπάνω «δόλωμα», λήστεψαν, την τελευταία εβδομάδα, δύο άτομα, από τα οποία άρπαξαν, συνολικά, 206.000 ευρώ. 
Χθες, συνελήφθη στο Ζεφύρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της περιοχής, ένας από τους δράστες, ηλικίας 29 ετών, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται.
 Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, οι δράστες τηλεφώνησαν, προχθές και έπεισαν το θύμα ότι είχαν να του πουλήσουν χρυσές λίρες, ζητώντας ως αντίτιμο 96.000 ευρώ.
Μετά τις σχετικές διαδικασίες, συναντήθηκαν με τον ενδιαφερόμενο χθες, στο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Ζεφύρι, αλλά εκεί, με την απειλή βίας, του άρπαξαν τα χρήματα και τράπηκαν σε φυγή. Από την προανάκριση, προέκυψε ότι οι τρεις κατηγορούμενοι είναι οι δράστες παρόμοιας ληστείας που διαπράχθηκε την 28η Μαρτίου στην ίδια περιοχή, σε βάρος άλλου πολίτη, από τον οποίο, με απειλή πιστολιού, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 110.000 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου