2.4.13

2η Ανθοκομική Έκθεση Καλαμάτας !


Από τις 25 Μαΐου μέχρι τις 2 Ιουνίου πρόκειται να διεξαχθεί στο Δημοτικό Κεντρικό Πάρκο (Σιδηροδρόμων) η 2η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Καλαμάτας, πιο πλούσια από πέρυσι. 
Το κοινό αγκάλιασε την Έκθεση το 2012, καθώς την επισκέφθηκε μαζικά, προκειμένου να θαυμάσει από κοντά άνθη και φυτά, αλλά και να προμηθευτεί τα λουλούδια και τα γλαστρικά του. 
Φέτος, ο Δήμος Καλαμάτας επιδιώκει να διοργανώσει μιαν Έκθεση ακόμη πιο όμορφη, πιο πλούσια, ανοιχτή στον κόσμο, που θα προσεγγίσει διάφορες θεματικές ενότητες του χώρου των ανθέων και φυτών και της περιποίησης κήπων
.Όπως και πέρυσι, προγραμματίζεται να διατεθεί χώρος στους φυτωριούχους της Μεσσηνίας
για να προβάλουν τη δουλειά και τα προϊόντα τους, πρόκειται να διοργανωθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις και να παραχωρηθούν χώροι σε φορείς για να προβάλουν τη δράση τους. 
Επίσης, επιδιώκεται να διεξαχθούν επιστημονικές ημερίδες, με τη συνεργασία του ΤΕΙ Καλαμάτας, που διαθέτει τμήμα αντίστοιχης επιστημονικής εξειδίκευσης.
Για το συντονισμό της διοργάνωσης όσον αφορά στη φετινή 2η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Καλαμάτας, πρόκειται να γίνει σύσκεψη στο Δημαρχείο το απόγευμα της Πέμπτης 4 Απριλίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου