30.3.13

Η κυβερνητική τοποθέτηση Α. Κοτσιόπουλου και Γ. Αδαμόπουλου φέρνει αλλαγές στο πολιτικό κατεστημένο της Μεσσηνίας.

 Γράφει ο Κάλχας
Αλλάζει το...πολιτικό προσωπικό της Ν. Δ στην Μεσσηνία και τα μέχρι τώρα γνωστά πρόσωπα που είχαν δημιουργήσει το πολιτικό κατεστημένο  μπαίνουν στο περιθώριο.
Νεα πρόσωπα θα εμφανιστούν στο προσκήνιο.
Το "νέο" δεν είναι κατ´ ανάγκη....άγνωστο, αλλά θα είναι αφθαρτο, με την έννοια της μέχρι τώρα πολιτικής τους παρουσίας.
Φυσικά οι μέχρι τώρα γνωστοί πολιτευτές δεν θα πανε σε κάδο ...ανακύκλωσης, αλλα με άλλο τροπο θα περιοριστούν απο τις "κατοχυρωμένες" παρουσίες τους.
Για παράδειγμα ο επι χρόνια νομαρχιακός σύμβουλος και ...ελέω Σαμαρά συνεχώς Αντινομάρχης ( έμισθος), Αγγελος Κοτσιόπουλος, τοποθετήθηκε (ΤΩΡΑ)σε εποπτευόμενη θέση του   Υπουργείου Ανάπτυξης.
Αυτο σημαίνει πως είναι θέμα ημερών να δώσει  την παραίτησή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο (εκλέχθηκε με τον Δ. Δράκο) και είναι και Αντιπρόεδρος του Π. Σ
Αμέσως θα αντικατασταθεί απο νέο πρόσωπο, ενω στο προεδρείο θα προωθηθεί πρόσωπο που έχει τις προϋποθέσεις ...ανανέωσης!
Ωστόσο, άμεσα δεν είναι εύκολο να ...ξεγατζωθούν απο τις ....πολιτευτικές καρέκλες, για να δώσουν την ευκαιρία σε νέους. 
Ομως στο τέλος θα γίνει η ανανέωση που έχει δρομολογηθεί!
Είναι γνωστό ότι αρκετοί πολιτευτές της Ν. Δ δεν θέλουν να δουν ξαφνικά στο προσκήνιο πρόσωπα σαν τον γιατρό Μανώλη Μάκαρη η τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Περικλή  Μαντά. 
Κατά σύμπτωση είναι επιλαχόντες στο ψηφοδέλτιο του Δράκου.
Επίσης ο εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Γ. Αδαμόπουλος, δεν πατάει στα    Π. Σ   αφού είναι διευθυντής του υπουργού  Υγείας και κουμπάρου του, Μ. Σαλμά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου