22.3.13

Η "Μαύρη Θύελλα" και ο Γ. Ράλλης !!!

 από Αναγνώστη
Ενα ιδιόμορφο ...άλλοθι, προσπαθούν να δώσουν στον πρόεδρο της "Μαύρης Θύελλας"  Γιώργο Ράλλη, αρκετοί φίλαθλοι της Καλαμάτας.
Μεταξύ αυτών που λένε, είναι, πως ο Ράλλης κάνει ότι μπορει(!), έχει βάλλει τα λεφτά ΤΟΥ, δεν ...ξέρει πολλά απο "μπάλα" αλλά προσπαθεί λόγω της ...αγάπης του για την ...ομάδα και πολλά άλλα..!
Η αλήθεια είναι διαφορετική.
Ο Γ. Ράλλης και ξέρει απο ποδόσφαιρο και χρήματα μάλλον δεν έχει βάλλει! Η τουλάχιστον δεν έχει γίνει ποτέ οικονομικός απολογισμός για να φανεί πως κάτι τέτοιο ισχύει.
Ο σημερινός πρόεδρος της Καλαμάτας, έχει συνδέσει το ονομά του απο την εποχή της ΠΑΕ, όταν ήταν στην Α ´ Εθνική. Τότε που ως Νομικός Σύμβουλος της ΝΕΤΜΕΝΤ και του...ισχυρού Λοϊζιδη, (μαλλον με το ...αζημιωτο) εμφανιζόταν ως νομικός της ομάδας και του Γρηγορόπουλου (που νόμιζε πως ήταν δικός του).
Τότε που η ομάδα πήρε τον ...κατήφορο (ποιος ξεχνά την τέσσερα απο τον ΟΦΗ μέσα στην Καλαμάτα) και κάποια στιγμή εμφανίστηκε ως ...Αντιπρόεδρος του "Μεσσηνιακού" και νομικός σύμβουλος του Σταύρου Παπαδόπουλου. Φυσικά ως δικηγόρος έκανε την δουλειά του και καλά έκανε. Οταν η ομάδα έπεσε στο ερασιτεχνικό και απο ΠΑΕ έγινε ...Σύλλογος, εμφανίστηκε ως ...πρόεδρος!
Κατα συνέπεια και απο "μπάλα" ξέρει, αφού συνεχώς  τόσα χρόνια είναι δίπλα στις ομάδες της πόλης και οικονομικά (λόγο της δουλειάς του) ωφελήθηκε!
Τώρα στη Γ Εθνική (και απο του χρόνου στη Δ), πόσο του κόστισε η ομάδα; 
Η ...κατάντια είναι θέμα οικονομικό; Μάλλον όχι!
Τόσους χορηγούς είχε. Ποσα πήρε για τη "φανέλα" τα δυο χρόνια απο τον Β. Κοντοπουλο για την τηλεόραση ΝΕΤ; Ποσα πήρε απο άλλους χορηγούς και τα εισητήρια;
Λοιπόν μη λένε κάποιοι πως ..."έκανε ότι μπορούσε" ο Γ. Ράλλης για την ομάδα! 
Γνώριζε λοιπον, χρήματα είχε η ήξερε τι θα του κόστιζε και ο κόσμος τον στήριξε.
Αυτό που μπορεί να πιστωθεί ως θετικό στοιχείο στον Γ. Ράλλη, είναι πως ΔΕΝ εγκατέλειψε την "Μαύρη Θύελλα" στην κατηφόρα της. ΗΤΑΝ και έμεινε δίπλα της συνεχώς. Στο μέλλον θα δούμε αν μείνει.
Σίγουρο είναι πως δεν θα ξεπεράσει ποτέ (όπως και κανένας άλλος) τον Λυκούργο Γαϊτανάρο στη συνεχή και γνήσια παρουσία του δίπλα  στην ιστορική ομάδα της Καλαματας!
Ο...φίλαθλος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου