31.3.13

Μάθημα…πορνό στο Πανεπιστήμιο !!!

Jessica Drake
Ένα διαφορετικό μάθημα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φοιτητές του Pasadena City College, όταν ο καθηγητής τους Ούγκο Σβάιζερ, κάλεσε μια πορνοστάρ την Jessica Drake στην αίθουσα για να τους μιλήσει για την πορνογραφία....

«Το μάθημα έχει στόχο να προσφέρει στους φοιτητές τα στοιχεία αυτά ώστε να κατανοήσουν την πορνογραφία σαν ένα εργαλείο ιστορικό και σύγχρονο.
Οι φοιτητές ζουν σε μια κοινωνία που είναι γεμάτη με πορνογραφικό υλικό, όμως έχουν σπάνια την δυνατότητα να μάθουν κάτι σχετικά με το θέμα», εξήγησε ο Σβάιζερ, τονίζοντας ότι στο μάθημα δεν υπάρχει προβολή ροζ ταινιών, καθώς αυτή είναι μια δραστηριότητα που καλούνται οι φοιτητές να την κάνουν σπίτι, εν είδει εργασίας.
Ποιος, λοιπόν, θα μπορούσε να μιλήσει για τη βιομηχανία του πορνό, αν όχι κάποιος που ασχολείται ενεργά με αυτή;
Η πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών, Τζέσικα Ντρέικ, μίλησε στους νέους για τη σταδιοδρομία της και το πώς επέλεξε να αφήσει πίσω της τις σπουδές της στην Ψυχολογία και να καταπιαστεί με τη πορνογραφία.
«Ήμουν κι εγώ στη θέση σας. Σπούδαζα Ψυχολογία στο Τέξας και παράλληλα δούλευα ως στριπτιζέζ», είπε η Ντρέικ.
Η πορνοστάρ προσπάθησε να καταρρίψει κάποια στερεότυπα που υπάρχουν γύρω από τους ηθοποιούς ερωτικών ταινιών, λέγοντας πως: «Όλοι νομίζουν ότι ξέρουν τι είναι το πορνό. Πολλοί νομίζουν πως εμφανιζόμαστε στη σκηνή και κάνουμε σεξ με οποιονδήποτε. Όμως, δεν είναι έτσι. Το κάνω μόνο με ανθρώπους που νιώθω ότι υπάρχει χημεία».
Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο καθηγητής Σβάιζερ καλεί ηθοποιό ροζ ταινιών στο Πανεπιστήμιο, καθώς πριν λίγο καιρό είχε επισκεφθεί την τάξη του ο Τζέιμς Ντιν, παρά τις αντιδράσεις της διεύθυνση του Pasadena City College.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου