31.3.13

ΟΙΧΑΛΙΑ – Γυρνούν την πλάτη στον Φίλιππο Μπάμη !

 Γράφει ο Κάλχας
ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ Ο ΣΩΤ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ !!!
Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές  του 2014 οι υποψήφιοι δήμαρχοι παίρνουν θέση .
Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες ο δήμαρχος Οιχαλίας Φίλιππος Μπάμης πήρε την πρώτη «κρυάδα » στην κρούση που έκανε  σε τοπικά στελέχη του δήμου του, οι οποίοι του «γύρισαν την πλάτη» δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την δυσαρέσκεια τους για την αποτυχημένη έως τώρα πορεία του στον Δήμο.
Το  όνομα που παίζει πλέον σαν απόλυτο φαβορί για τον  Δήμο είναι του πρώην Αντινομάρχη και  τέως  προέδρου της ΝΟΔΕ  Μεσσηνίας ,Σωτήρη Παναγιωτόπουλου  ο οποίος διαθέτει τεράστια εμπειρία στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  (άσχετα εάν έως στιγμής δεν έχει επίσημα  πάρει δημόσια θέση ).
Στα ονόματα που παίζουν ακόμα είναι του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παν. Αλευρά  ο οποίος θα το «παλέψει » για μία αξιοπρεπή ήττα  στην περίπτωση που κάνει το μεγάλο βήμα .
Η πρώην δήμαρχος Μελιγαλά και νυν επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Οιχαλίας Ε.Αλιφέρη  πιθανότατα  κάνει  άλμα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου σαν υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος  ενώ ανύπαρκτη θεωρείται η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ το ψηφοδέλτιο του οποίου θα αγωνιστεί για να καταλάβει  μία έως δύο έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο που θα προκύψει

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου