2.3.13

Η νύφη... είχε πάει και με τους τρεις!

Έπαθαν σοκ όταν ο γαμπρός και φίλος τους, σύστησε τη μέλλουσα γυναίκα του
ΕΙΧΑΝ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Μία παρέα επιστήθιων φίλων από την Πάτρα «πάγωσε» στην κυριολεξία όταν αντίκρισε τη μέλλουσα νύφη ενός από τα μέλη της. Κι αυτό γιατί... όλως τυχαίως, η συγκεκριμένη είχε παλαιότερα ερωτική επαφή (και ομαδική μάλιστα...) με τους τρεις από τους συνολικά πέντε φίλους!
 Επαφή η οποία, εκτός των άλλων, είχε κανονιστεί μέσω του ίντερνετ, μιας και η νεαρή είχε πάθει εξάρτηση από το διαδίκτυο και το χρησιμοποιούσε πολύ για να εντοπίσει σύντροφο που θα της εξασφάλιζε μια extreme ερωτική βραδιά.
Ο μέλλον γαμπρός, ο οποίος είναι από τα άτομα χωρίς πολυτάραχη ζωή, δεν έχει την παραμικρή υποψία για το τι συμβαίνει και οι τρεις κολλητοί του δεν ξέρουν αν πρέπει να αποκαλύψουν την αλήθεια και με ποιον τρόπο. Η συνάντηση γνωριμίας έγινε πριν από δύο εβδομάδες σε καφέ της Ρήγα Φεραίου. Ο 35χρονος μέλλων γαμπρός κάλεσε τους φίλους του για να τους γνωρίσει τη σύντροφό του, με την οποία, όπως τους εξήγησε, πήραν γρήγορα την απόφαση (μόλις τρεις μήνες σχέσης) να παντρευτούν. Όταν οι τρεις την είδαν μπροστά τους έμειναν με το στόμα ανοικτό, ενώ εκείνη ατάραχη τους συστήθηκε και συμπεριφερόταν σαν να τους έβλεπε για πρώτη φορά.

Πώς είχε γίνει η γνωριμία
Ο ένας από τους τρεις ήταν εκείνος που είχε κάνει την αρχική γνωριμία μαζί της μέσω του ίντερνετ και συγκεκριμένα μέσα από ένα σάιτ αναζήτησης ερωτικών συντρόφων. Αφού συναντήθηκαν πάνω από τρεις φορές και είχαν ερωτική επαφή, ο νεαρός την έπεισε να έχουν ομαδική συνεύρεση και κάλεσε τους άλλους δύο φίλους του. Και όλα αυτά συνέβησαν πέρυσι το καλοκαίρι. Τα ίχνη της κοπέλας χάθηκαν και συμπτωματικά την ξανασυνάντησαν ως σύντροφο και υποψήφια νύφη του τέταρτου φίλου τους. Ο οποίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας μη γνωρίζοντας την άλλη πτυχή την οποία σκέπτονται να του αποκαλύψουν οι φίλοι του...dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου