30.3.13

"ΤΟ ΚΟΡΜΙ "- Πενήντα ετών και δεν την άγγιξε ο χρόνος !

Η Elle Macpherson έγινε 50 ετών!

Η καλλονή που κόσμησε πέντε φορές το εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit και στην πορεία της καριέρας της απέκτησε επάξια το παρατσούκλι "Το Κορμί" μεγάλωσε, αλλά ο χρόνος φαίνεται πως δεν την έχει αγγίξει...

"Δεν είναι ματαιοδοξία το να θέλει κανείς να είναι όμορφος", έχει δηλώσει σε πολλές φορές συνεντεύξεις η Macpherson που στις 29 Μαρτίου γιόρτασε τα γενέθλιά της.

Διαθέτοντας ένα εκπληκτικό σώμα και ένα πανέμορφο πρόσωπο, η Elle μοιάζει να γεννήθηκε για να γίνει μοντέλο. Σε συνδυασμό με την προσαρμοστικότητά της κατάφερε να περπατήσει στις πασαρέλες, φορώντας δημιουργίες των πιο διάσημων οίκων μόδας αλλά και να εμφανιστεί στα εξώφυλλα των δημοφιλέστερων περιοδικών, ποζάροντας στο φακό διακεκριμένων φωτογράφων.

 "Το Κορμί" δεν ασχολήθηκε μόνο με το χώρο της μόδας. Δοκίμασε τις ικανότητες στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, συμμετέχοντας σε 9 ταινίες και παρουσιάζοντας το βρετανικό και ιρλανδικό "Next Top Model", καθώς και το αμερικανικό τηλεοπτικό ριάλιτι "Fashion Star".

Είναι μία από τις πιο καλοντυμένες αστέρες της showbiz και σε κάθε της εμφάνιση καταφέρνει να δείχνει ταυτόχρονα ελκυστική και σοφιστικέ.
 Η Elle Macpherson είναι μητέρα δύο παιδιών και πρόσφατα αρραβωνιάστηκε τον Αμερικανό μεγιστάνα ακινήτων Jeffrey Soffer, ο οποίος είναι επτά χρόνια μικρότερός της.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου