14.3.13

ΜΕΣΣΗΝΙΑ-Η ΔΕΗ, η ενημέρωση και η "μαυρίλα" του κατεστημένου !

από Αγανακτισμένο πολίτη για τον κ. Μπελογιάννη

Σχετικά με το θέμα της αιφνιδιαστικής διακοπής του ρεύματος απο τη ΔΕΗ, στον τηλεοπτικό σταθμο BEST, θέλω να καταθέσω την άποψή μου, η οποία χωρίς να είναι αντίθετη με τα όσα διατυπωσατε. 
Εχει  ομως, μια προέκταση καθαρά πολιτική!
Είναι βαρύ το...τίμημα της ΠΡΩΤΙΑΣ.
Το best, έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στην προτίμηση των τηλεθεατών της Μεσσηνίας. Εκτός της τηλεθέασης, είναι και η παρέμβαση που έχει πετύχει στην κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου.
Αυτό, έχει το ...τίμημά του.
Να περιμένετε και άλλες "τυπικές" επιθέσεις... νομιμότητας απο κάθε λογής "παράγοντες" με υπερβάλλοντα...ζήλο (κομπλεξικούς και αποτυχημένους νταβατζήδες) συμπολίτες μας!
Οπως είναι φανερό οι ...παραεξουσίες, ΔΕΝ ασχολούνται με τα υπόλοιπα ΜΜΕ, αφου πλέον προβάλλουν "στοχευμένα" θέματα...πελατών τους. Ακόμη δεν τους ενοχλούν και όσα, έχουν ...απολέσει την αξιοπιστία τους.
Οι πολίτες δεν επιλέγουν την ενημερωσή τους, απο ΜΜΕ που έχουν πλούσιους μετόχους και αφεντικά. Επιλέγουν όσα έχουν Ειδήσεις και σχολιασμό ουσίας. 
Αλλωστε είναι αποδεδειγμένο πως οι τηλεθεάσεις μεταβάλλονται σύμφωνα με τα παραπάνω κριτήρια.
Μπορεί τώρα καθ´ υπερβολή (και παρέμβαση)  να έκοψαν το ρεύμα, περίμενε και την ...προσπάθεια να σου "αλλάξουν" και τα...φώτα.
Οταν δεν μπορούν να καθοδηγούν την ενημέρωση, προτιμούν τα...ΣΚΟΤΑΔΙΑ!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου