9.3.13

ΟΡΓΙΟ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ .....ΧΡΥΣΟ

Δύο μέρες τώρα η κατάπτυστη κυβέρνηση προκαλεί και τρομοκρατεί. Με δύναμη 7 κλουβών ΜΑΤ και πλέον, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, `βρόχη` δακρυγόνων-χημικών, ακόμα και σε αυλή ΣΧΟΛΕΙΟΥ, προσαγωγές και ανηλίκων, συλλήψεις, αξιοποιώντας το `ύποπτο` χτύπημα από ‘αγνώστους’ στις Σκουριές, έχει στόχο τον δίκαιο αγώνα των κατοίκων ενάντια στην επένδυση για τα μεταλλεία χρυσού. Και η κατάπτυστη κυβέρνηση δείχνει για άλλη μια φορά ποιους νοιάζεται και εξυπηρετεί. Αυτή είναι η ανάπτυξή τους, δεν λογαριάζουν τον λαό, παρά μόνο τα κέρδη των αφεντικών τους, των μεγάλων εταιρειών .
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον λαό της Ιερισσού και Μεγάλης Παναγιάς που βγήκαν στο δρόμο αντιδρώντας στην αστυνομική βία και φυσικά στις προκλήσεις της κυβέρνησης . Έχουν το δικαίωμα να παλέψουν για την ζωή τους και για τον τόπο τους .
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ
Υ.Γ. Ας βάλει ο καθένας που συμφωνεί με την πρακτική της κυβέρνησης τον εαυτό του και πως θα αντιδρούσε αν γινόταν κάτι αντίστοιχο στο δικό του χωριό, στη δικιά του πόλη,  στη γειτονιά του, δίπλα στα χωράφια του .
Γραμματεία ΠΑ.Σ.ΕΒΕ Ν.Μεσσηνίας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου