8.3.13

ΑΡΕΟΠΟΛΗ - Πανελλήνια ημέρα κατά της Βίας στο Σχολείο !

Στις 6 Μαρτίου του  τρέχοντος έτους,  το ΓΕΛ Αρεόπολης διοργάνωσε μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση στα  πλαίσια της  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.  
Κατόπιν πρόσκλησης  από το Λύκειο , ο Διευθυντής Κ.Υ.  Δρ. Ανάργυρος Μαριόλης , χαιρέτησε την εκδήλωση και στη συνέχεια η  Κοινωνιολόγος κ. Σταυρούλα Δερδελάκου,  παρουσίασε υλικό και ανέπτυξε πολύπλευρα το φαινόμενο της ενδοσχολικής βίας στις μέρες μας. Ακολούθησε συζήτηση πάνω στο επίμαχο θέμα, ανάμεσα στα παιδιά, στην ομιλήτρια κοινωνιολόγο κ. Δερδελάκου και στο γιατρό του Κ.Υ. κ. Θανάση Παπαδόγιαννη.   
Ο γιατρός κ. Παπαδόγιαννης με εύστοχες επισημάνσεις, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών για το θέμα της Ενδοσχολικής Βίας . Στη συνέχεια προβλήθηκε η ταινία « Η χορωδία» και η όλη εκδήλωση έκλεισε με την ευχή και ελπίδα, φαινόμενα ενδοσχολικής  βίας να αποτελούν πλέον παρελθόν για όλα τα σχολεία του κόσμου.
     Τη διοργάνωση της εκδήλωσης είχε αναλάβει η καθηγήτρια Χημικός και υπεύθυνη των πολιτιστικών εκδηλώσεων του ΓΕΛ Αρεόπολης κ. Θωμαΐς Γιανναδάκη.
       Τέλος η Διευθύντρια του ΓΕΛ Αρεόπολης κ. Σταυρούλα Μιχαλέα και ο Σύλλογος Διδασκόντων, ευχαριστεί ιδιαίτερα τη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Ν. Λακωνίας   κ. Αικατερίνη Χριστοπούλου, που  παρακολούθησε με εξαιρετικό ενδιαφέρον τις διαδικασίες οργάνωσης αυτής της εκδήλωσης και διασφάλισε την έγκρισή της από την Περιφέρεια.  Ευχαριστούμε επίσης , το Διευθυντή του  Κ.Υ Αρεόπολης Δρ. Ανάργυρο Μαριόλη και τους ομιλητές , Κοινωνιολόγο κ. Δερδελάκου Σταυρούλα και  Γιατρό Κ.Υ. Αρεόπολης κ. Παπαδόγιαννη Θανάση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου