31.3.13

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 25 ΧΡΟΝΗΣ-Αυτός είναι ο ένας από τους τρεις δραπέτες των Τρικάλων που την Δολοφόνησαν !!!!

Oι καταζητούμενοι και δολοφόνοι της 25χρονης στην Κόρινθο είναι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων και μάλιστα ο ένας εξ αυτών -ο εγκέφαλος της απόδρασης- είναι ο Αλβανός Μάρκο Κόλα, γνωστός της ελληνικής αστυνομίας από παλαιότερες υποθέσεις.
Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από την Ελληνική Αστυνομία ο Κόλα θεωρείται βέβαιο ότι συμμετείχε στην ανταλλαγή πυροβολισμών στην Κόρινθο, καθώς ταυτοποιήθηκε αποτύπωμά του στο εστιατόριο που λήστεψαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
Είχε συλληφθεί στο παρελθόν, μετά από μάχη, στο Βύρωνα όπου και πάλι είχε σκοτωθεί από σφαίρες, αστυνομικών τότε, ένας πολίτης. Πριν από λίγο εντοπίστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις το τζιπ που είχαν κλέψει οι δράστες, από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας, εγκαταλελειμένο σε αγροτική περιοχή στο Σολωμό Κορινθίας. Το τζιπ θα μεταφερθεί για έρευνα στα Εγκληματολογικά εργαστήρια.
Αυτή είναι η αδικοχαμένη 25χρονη
Την ώρα που οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται σε ολόκληρη την Πελοπόννησο για τον εντοπισμό των τριών αδίστακτων κακοποιών, έρχεται στη δημοσιότητα η φωτογραφία της 25χρονης κοπέλας που έπεσε νεκρή από τις σφαίρες.
Η 25χρονη επέστρεφε στο σπίτι της από το ξενοδοχείο στο οποίο εργαζόταν και βρέθηκε τυχαία με το αυτοκίνητό της στο σημείο που οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει τους τρεις κακοποιούς λίγο μετά τη ληστεία που είχαν διαπράξει σε ταβέρνα της περιοχής.

Υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών και μια σφαίρα διαπέρασε τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου της 25χρονης και τη χτύπησε στην πλάτη.
Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών έχασε τη μάχη για τη ζωή.
Το χρονικό της καταδίωξης
Την Κορινθία και τις γύρω περιοχές «χτενίζουν» οι αστυνομικές αρχές, προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες της ληστείας μίας ταβέρνας στην παλιά εθνική οδό Αθηνών-Θηβών και του θανάσιμου τραυματισμού μίας 25χρονης γυναίκας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα του «korinthos tv», έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή της Αρχαίας Νεμέας, ψάχνοντας τους κακοποιούς που θεωρούνται ιδιαιτέρως επικίνδυνοι, καθώς φαίνονται αδίστακτοι και διαθέτουν βαρύ οπλισμό (όπλα καλάσνικοφ και εκατοντάδες σφαίρες).
Νωρίτερα, οι αρχές εντόπισαν το τζιπ που χρησιμοποίησαν οι δράστες: πρόκειται για ένα αυτοκίνητο τύπου Subaru Forester, το οποίο αργότερα εγκατέλειψαν, στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ που τους καταδίωκε με τη συνδρομή ειδικών δυνάμεων και ελικοπτέρου. Το τζιπ είχε αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΟ-1394 και είχε κλαπεί κατά τη διάρκεια της ληστείας στην ταβέρνα.
Η άτυχη 25χρονη τραυματίστηκε χτυπήθηκε θανάσιμα από τα καλάσνικοφ των ληστών, κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία. Αιμόφυρτη, η νεαρή γυναίκα είχε απευθύνει δραματική έκκληση στον φίλο της, μέσω κινητού τηλεφώνου, να τη βοηθήσει. Αν και μεταφέρθηκε ζωντανή στο νοσοκομείο, εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου