23.3.13

23 Μαρτίου - Δορυφορική μετάδοση της «Απελευθέρωσης της Καλαμάτας » !

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 

http://www.best-tv.gr/online-tv/itemid-463

Γράφει ο Μεσσήνιος
ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  - Επειδή τα σωστά πρέπει να γράφονται !!!
Δεν γνωρίζουμε ποιος αναλαμβάνει το σχετικά μικρό κόστος  της δορυφορικής μετάδοσης  ( Περιφέρεια – Δήμος – Τηλεόραση Best ) αλλά ο αντίκτυπος και η διαφήμιση της πόλης της Καλαμάτας  σε εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές σε όλη την Ελλάδα  και την Ευρώπη θα είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ  σε δύσκολους  οικονομικά καιρούς.
Ταυτόχρονα όμως η δορυφορική μετάδοση σε όλη την Ελλάδα αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για υπενθύμιση σε όλους τους Έλληνες ότι ή έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα έγινε στην Καλαμάτα στις 23 Μαρτίου 1821 και ότι η Καλαμάτα ήταν η  ΠΡΩΤΗ Ελεύθερη πόλη του Ελληνικού Κράτους.
Για τους Αναγνώστες μας σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη που διαθέτουν Δορυφορικό εξοπλισμό  και θέλουν να παρακολουθήσουν την αναπαράσταση  της απελευθέρωσης  Καλαμάτας τους ενημερώνουμε ότι η Μετάδοση θα αρχίσει στις 15.30 του Σαββάτου 23 Μαρτίου 2013 και θα τελειώσει στις 17.30  Μέσω του Δορυφόρου  Hellassat  39 E στην συχνότητα 11.078,25 Πόλωση Verical , Sympol Rate  3.300 και FEC ¾.
•    Το σήμα στον Δορυφόρο θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟ  

Επίσης Ελεύθερη είναι η μετάδοση γιά όποιο κανάλι της χώρας μας επιθυμεί να δείξει στο τηλεοπτικό του κοινό την μεγάλη αυτή εκδήλωση !

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου