1.3.13

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Αποκριάτικες εκδηλώσεις 2013

Κυκλοφόρησε από χθες στον ηλεκτρονικό τύπο το καινούργιο τηλεοπτικό σποτ για το Καλαματιανό Καρναβάλι 2013. Το θέμα επικεντρώνεται στα παιχνίδια που θα γίνουν για το μυστικό που κρύβει η πριγκίπισσα Ιζαμπώ.  
Ήδη προβάλλεται στο youtube και στο facebook. Όσοι ενδιαφέρονται να το δουν μπορούν να κλικάρουν “kalamatianokarnavali” στο youtube και στο facebook στη σελίδα «Φίλοι του Καλαματιανού Καρναβαλιού».
Χθες συνεδρίασε ο τομέας εκδηλώσεων με αποκλειστικό αντικείμενο τη γιορτή έναρξης του Καλαματιανού Καρναβαλιού.
Αναλυτικά το  ενημερωτικό περιοδικό του Καλαματιανού Καρναβαλιού με το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων και το δίκτυο χορηγιών  μπορείτε να το δείτε εδώ.
Το Σαββατοκύριακο η καρναβαλική επιτροπή έχει οργανώσει μια σειρά δράσεων στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας, της Μεσσηνίας, της Μάνης και σε άλλες γειτονικές πόλεις της Πελοποννήσου για τη διανομή του ενημερωτικού περιοδικού  αλλά και για τη γενικότερη προώθηση του Καρναβαλιού.Συγκεκριμένα το Σάββατο 2 Μαρτίου, 12:00 έως 14:00 στην πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη θα γίνει happening της Καρναβαλικής Επιτροπής με την υποστήριξη της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου