1.3.13

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο 20χρονος που σκόρπιζε τον τρόμο στους Πακιστανούς – ΦΩΤΟ

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 20χρονου που συνελήφθη για επιθέσεις σε Πακιστανούς.

Πρόκειται για τον ΚΟΝΤΟΜΟΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του Αλκιβιάδη και της Δήμητρας, που γεννήθηκε το 1993, στο Μαρούσι Αττικής.

Ο 20χρονος μαζί με συνεργούς του, που αναζητούνται, τον περασμένο Σεπτέμβριο πέταξαν πέτρες, καπνογόνα και μολότοφ σε ένα κουρείο που διατηρούσε Πακιστανός στη Μεταμόρφωση Αττικής, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Επιτέθηκαν ακόμη και στον πελάτη του κουρείου, έναν οδηγό ταξί, που είχε σταματήσει για να κουρευτεί.  Ο οδηγός ταξί προσπάθησε να τους σταματήσει και οι δράστες δε δίστασαν να τον μαχαιρώσουν!
 Στις 22 Σεπτεμβρίου μαζί με δύο άλλους άγνωστους προς το παρόν δράστες επιτέθηκαν με μαχαίρι σε δύο Πακιστανούς σε στάση λεωφορείου στη Λεωφόρο Ηρακλείου στο Ηράκλειο Αττικής, τραυματίζοντας σοβαρά τον έναν στη θωρακική χώρα και αφαιρώντας του χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Την ίδια ημέρα περίπου μισή ώρα αργότερα στη Λυκόβρυση, ο 20χρονος βρισκόταν μαζί με άλλους δύο σε αυτοκίνητο και ανέκοψαν την πορεία μοτοσικλέτας, στην οποία επέβαιναν δύο Πακιστανοί με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί. Στην συνέχεια, αφαίρεσαν την μοτοσικλέτα, η οποία τελικά βρέθηκε στις 27-9-2012, ολοσχερώς καμένη στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Μία ώρα μετά από μία ώρα στην  οδό Ερμού στη Μεταμόρφωση, μαζί με άλλους άγνωστους δράστες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα, επιτέθηκαν με μαχαίρι σε τρεις πακιστανούς, που κινούνταν πεζή και τραυμάτισαν δύο από αυτούς (τον έναν σοβαρά στη θωρακική χώρα), ενώ τους αφαίρεσαν και προσωπικά τους αντικείμενα.

Τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά απο εισαγγελική διάταξη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου