18.2.13

Αναμνήσεις από το εργοστάσιο LEVI'S στη Καλαμάτα

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013, στο κέντρο «Αρχόντισσα», μετά από 16 χρόνια συγκεντρώθηκαν περίπου 200 άτομα, πρώην εργαζόμενοι της ΔΒΕ (LEVI'S), για να γιορτάσουν όλοι μαζί και να θυμηθούν τα παλιά και τις ευχάριστες στιγμές που πέρασαν για 25 χρόνια στο εργοστάσιο της LEVI'S.

Ηταν πάντα όλοι μαζί μία οικογένεια και σήμερα θυμούνται πόσο ευχάριστες και ιδανικές ήταν οι συνθήκες δουλειάς. Μάλιστα πολλοί επαναλάμβαναν, επειδή είχαν εμπειρία και από άλλα εργοστάσια στα οποία είχαν εργαστεί πριν ή και μετά, πόσο φιλικό και ιδανικό ήταν το εργασιακό περιβάλλον στη LEVI'S, όπου εκτός της εργασίας, είχαν κάνει πολλές εκδρομές και γλέντια.
Στην συγκέντρωση αυτή είχαν προσκαλέσει και παρέστη ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Χρήστος Μανιατάκης μετά της συζύγου του Μαρίας, ο οποίος ήταν η «ψυχή» της εταιρείας. Μάλιστα ζήτησαν από τον ίδιο και τους απογόνους του να μην ξεχάσουν την Μεσσηνία και ευχήθηκαν να τον έχουν ξανά ως εργοδότη.
Στην συνάντηση αυτή υπήρξε έντονη συγκίνηση αλλά ταυτόχρονα πολύ κέφι και χορός, όπως εξάλλου φαίνεται και στην φωτογραφία, όπου ο κ. Μανιατάκης πρώτος σέρνει τον χορό.
Ολοι μαζί έδωσαν υπόσχεση ότι το ραντεβού αυτό, θα το επαναλαμβάνουν κάθε χρόνο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου