2.2.13

Στεφανόπουλος: Είναι καλός ο Σαμαράς. Δεν το περίμενα!

Τι κι αν έχει δηλώσει ότι μετά τη διαγραφή του από τη ΝΔ δεν την ψήφισε ποτέ;

Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος δείχνει έτοιμος να κάνει την έκπληξη: «Ίσως και να ξαναψηφίσω τώρα ΝΔ»!

Ο λόγος; Όπως τονίζει ο ίδιος, ο Αντώνης Σαμαράς που αποδεικνύεται καλύτερος των προσδοκιών του! «Είναι καλός ο Σαμαράς. Κάνει καλή δουλειά. Δεν περίμενα ότι θα ήταν άξιος προσοχής. Αποδεικνύει, όμως, ότι είναι…» τονίζει ο Κωστής Στεφανόπουλος.

Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημειώνει ότι τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη δεν υπάρχουν ηγέτες «παλαιάς κοπής» ωστόσο εκτιμά ότι … κάνουν ό,τι μπορούν. Ο ίδιος, πάντως, δηλώνει απαισιόδοξος: «Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα. Ποτέ ξανά η πατρίδα μας δεν έχει περάσει κάτι ανάλογο».

Ο κ. Στεφανόπουλος αναγνωρίζει πολιτική ευθύνη στον Γιώργο Παπανδρέου για τη σημερινή κατάσταση, αλλά προσθέτει αφοπλιστικά πως και ο Σαμαράς την ίδια πολιτική ακολουθεί. Απλά… δεν λέει  «λεφτά υπάρχουν».

Τέλος, υπογραμμίζει ότι έχει σημασία «να μπουν κάποιοι φυλακή» τόσο για να αποδοθεί δικαιοσύνη όσο και προς όφελος της ψυχολογίας του κόσμου, ενώ τάσσεται κατά μια κυβέρνησης Αριστεράς αλλά και της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας από το λαό.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου