21.2.13

Νάντια Γιαννακοπούλου:Το ΠΑΣΟΚ σήκωσε βάρος - Ευθύνες στον Καραμανλή !!!

Συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ της Κεφαλλονιάς  παραχώρησε  η εκπρόσωπος του ΠΑΣOΚ κ. Νάντια Γιαννακοπούλου (μέλος της γραμματείας της Κεντρικής Oργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου), με αφορμή το Συνέδριο που θα γίνει με σκοπό την ανασυγκρότηση του κόμματος. «Το ΠΑΣOΚ σήκωσε ολομόναχο ένα μεγάλο βάρος για να κρατηθεί η πατρίδα μας όρθια» δήλωσε κ. Γιαννακοπούλου.
Και πρόσθεσε: «Κύριος υπαίτιος της σημερινής κατάστασης της χώρα μας είναι η καταστροφική 5ετής κυβέρνηση Καραμανλή, εμείς έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας και η πολιτική που ακολούθησε το ΠΑΣOΚ ήταν ένας μονόδρομος γιατί όλες οι χώρες με οικονομικό πρόβλημα σαν το δικό μας οδηγήθηκαν και αυτές στο ΔΝΤ».
Η κ. Γιαννακοπούλου τόνισε επίσης ότι ό,τι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι καθηλωμένος στο 20% γιατί δεν μπορεί να δώσει ρεαλιστικές απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν και ακολουθεί δύο πολιτικές τελείως διαφορετικές όσον αφορά το μνημόνιο με αποτέλεσμα να κοροϊδεύει τους πολίτες. Στη συνέχεια είπε πως «το ΠΑΣOΚ είναι το μόνο κόμμα που από την αρχή έλεγε την αλήθεια στον κόσμο και αυτός ήταν και ένας λόγος που έχασε στις προηγούμενες εκλογές».
Η κ. Γιαννακοπούλου συνέχισε δίνοντας τους τρεις στόχους που θα έχει η ανασυγκρότηση του ΠΑΣOΚ:
• Τον μετασχηματισμό του ΠΑΣOΚ σε ένα σύγχρονο, θεσμικό, δημοκρατικό, συλλογικό κόμμα.
• Τη δημιουργία ενός ΠΑΣOΚ εκφραστή των προοδευτικών και δημιουργικών δυνάμεων της ελληνικής κοινωνίας, των δυνάμεων της εθνικής προοπτικής και ελπίδας. Ενός ΠΑΣOΚ που θα εκφράζει την σύγχρονη ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία.
• Τη διατύπωση του νέου Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης για την Ελλάδα, μαζί με όλες τις παραγωγικές, κοινωνικές, διανοητικές δυνάμεις της χώρας.
Σύμφωνα με όσα είπε το μέλος της γραμματείας της ΚOΕΣ, ένα από τα πιο σημαντικά θέματα του Συνεδρίου είναι ο επαναπροσδιορισμός της φυσιογνωμίας του κόμματος έχοντας μάθει από λάθη τους καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ήταν η Ελλάδα πριν το ‘81. Επίσης θεωρούν πως το μήνυμα όσων δεν υποστήριξαν το ΠΑΣOΚ στις προηγούμενες εκλογές όχι απλά ελήφθη αλλά πλέον είναι και έτοιμοι για αλλαγές.
Σε ερώτηση για το αν όντως λένε όλη την αλήθεια στους πολίτες και ειδικά στην νέα γενιά, η κ. Γιαννακοπούλου απάντησε θετικά, τονίζοντας πως καταλαβαίνει το θυμό και την οργή που υπάρχει προς την πολιτική σκηνή της χώρας μας λόγω των υψηλών ποσοστών ανεργίας, όμως αυτά δεν μπορούν να οδηγήσουν κάπου γιατί χωρίς την απαραίτητη ηρεμία δεν θα οδηγηθούν σε κάποιο επιθυμητό αποτέλεσμα.
kefalonianmantata.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου