1.2.13

Στους δρόμους και οι αγρότες της Μεσσηνίας

Στους δρόμους κατεβαίνουν και οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Μεσσηνίας την προσεχή Κυριακή, με παμεσσηνιακή παναγροτική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11.00 το πρωί, στο Σουληνάρι Μεσσηνίας.

Αυτό αποφασίστηκε, χθες βράδυ, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο χωριό Χανδρινού, ύστερα από κάλεσμα της ΠΑΣΥ Μεσσηνίας και του αγροτικού συλλόγου Χανδρινού, με τη συμμετοχή αγροτοσυνδικαλιστών, αγροτικών συλλόγων, αλλά και ανένταχτων αγροτών από όλο το νομό.

Στη σύσκεψη συζήτησαν το αγωνιστικό πλαίσιο κι αποφάσισαν να περιοδεύσουν σε όλα τα χωριά του νομού, μεταφέροντας την απόφαση για μαζική συμμετοχή σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Στο μεταξύ, για τρίτη ημέρα βρίσκονται στο δρόμο οι αγρότες της Αργολίδας, οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί σ' ένα μπλόκο στον κόμβο Μάνεση, χωρίς να παρεμποδίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων.

Ο αριθμός των μηχανημάτων και των αγροτών στο μπλόκο αυξομειώνεται, ενώ στο σημείο, σε ένδειξη συμπάραστης στον αγώνα των αγροτών, μετέβησαν εκπρόσωποι από σωματεία διαφόρων επαγγελματικών τάξεων του νομού.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου