23.2.13

ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ…!

Στρατούλης: «Διεθνή λαμόγια και κατσαπλιάδες», όσοι επενδύσουν στην Ελλάδα
Αντίδραση της ΝΔ για τους «κατσαπλιάδες»
Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Στρατούλη, ο οποίος χαρακτήρισε «διεθνή λαμόγια και κατσαπλιάδες», όσους έρθουν να επενδύσουν στην Ελλάδα, κάτω από συγκεκριμένους όρους.
«Στην αγωνιώδη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για την προσέλκυση επενδύσεων εντάσσεται και η σημερινή δήλωση του βουλευτή Στρατούλη, ότι αυτοί που θα έρθουν να επενδύσουν στην Ελλάδα είναι «διεθνή λαμόγια και κατσαπλιάδες», τονίζει =στην ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία και συνεχίζει:
«Τέτοια έλεγε και ο κ. Τσίπρας στους ξένους στα διάφορα ταξίδια του; Τελικά, μπροστά στο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ που περιλαμβάνει επίσης φυλακίσεις, λιντσάρισμα επενδυτών και πρακτικές, όπως των στελεχών του στη Χαλκιδική, τα απολυταρχικά καθεστώτα του υπαρκτού σοσιαλισμού θα φαντάζουν παράδεισος μπροστά στην ιδεολογία της παρέας του κ. Τσίπρα».
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ALPHA, είχε δηλώσει τα εξής:
«Όταν μιλάμε για ξένες επενδύσεις που πρέπει να γίνουν, δεν νομίζω ότι πρέπει να μιλάμε με τους όρους το νομοσχεδίου που παρουσίασε χθες η κυβέρνηση που είναι μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δίνετε. Δηλαδή με κατάργηση κάθε προστασίας του περιβάλλοντος, κάθε εργασιακού δικαιώματος, κάθε φορολογικού νόμου προκειμένου να έρθουν επενδυτές. Αυτοί δεν θα είναι επενδυτές. Θα είναι διεθνή λαμόγια και κατσαπλιάδες αν έρθουν να επενδύσουν κάτω από αυτούς τους όρους».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου